2777
2789
عنوان

خیانت

105 بازدید | 7 پست

درموردرابطه باخیانت خانومای متاهل اصلانمیبینم کسی ازعواقب هولناک ووحشتناک این جنایت حرفی بزنه..؟؟!!یعنی براهیچکس تواین مملکت پیش نیومده "تومحل زندگی اقوام محل کار" ببینه یابشنوه عواقب این روابط نادرست رو؟؟اینکه روزانه چندین نفرسراین روابط کثیف کشته یاناقص العضومیشن؟؟چندین نفرزندانی میشن؟؟فراری میشن..آبروی خانواده هاوطایفه هامیره..بچه های بی گناهشون تاعمردارن ننگ خیانت وهرزگی پدرومادراشون روپیشونیشونه..

آقایاخانومی که هوای رابطه وعشق وحال بازن شوهرداریاپسرمجردودوست پسرداری..حتتتمابشین به این چیزاشم فکرکن..توگوگل بزن حوادث بخون اوناکه این راهورفتن به کجارسیدن...الان کجاهاهستن..حس وحالشون چیه..چی به دست آوردن وچیاازدست دادن...؟؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه فقط صیغه درسته😊خیانت نوش جون هرزنی که قبلاصیغه میشده 

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد