2777
2789

نفخ دارخ و دل پیچه وقتی رو زمین میخابونمش همش،زور میزنه و بیدارمیشه 

ولی توکریر بهتر میخابه 

برای ستون فقراتش بده؟؟؟

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه..اگه استاندارد باشه عب نداره

دلیجانه

زیر کمرش ی بالش کوچیک میزارم

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
ن خوب نیست وقتی خوابش برد بذار تو تخت 

بیدارمیشه اگ جابجاش کنم 

چون نفخ داره و ب خودش میپیچه اینجوری تو کریر هی تکونش میدم باز میخوابه

چرا تو گهواره نمیخوابونی؟

گهواره براش نگرفته بودم

آخه همه میگفتن استفاده نداره و بچه نمیخوابه و فلان

الان وقتی تو کریر میخوابه یعنی گهواره هم میخوابه؟

یا بخاطر رفلاکس و نفخش چون کریر شیب داره براش خوبه؟؟ 

وقتی راحت میخوابه چکارش داری کریر خیلی خوبه کمک بزرگی برای مادره

چ میدونم میگم نکنه برا کمرش بد باشه  

فقط ازین میترسم 

چرا تو گهواره نمیخوابونی؟

از وقتی هم بدنیا اومد رو زمین میخوابم 

اگ تو گهواره باشه نمیشع 

باید برم رو تخت درسته؟ 

بعد هی باید از رو تخت همش پاشم ببینم چجوریه وضعیتش توخواب یا نه 

گهواره براش نگرفته بودم آخه همه میگفتن استفاده نداره و بچه نمیخوابه و فلان الان وقتی تو کریر میخوا ...

اره تو گهواره چون تکون میخوره می‌خوابه، ما کوردها ئه چیزی داریم به اسم بیشکه، واسه اوایل بجه خیلی خوب توش می‌خوابه ولی عادت میکنه بهش

بیدارمیشه اگ جابجاش کنم  چون نفخ داره و ب خودش میپیچه اینجوری تو کریر هی تکونش میدم باز میخواب ...

پیج ی دکتر اطفالو داشتم قبلا یادمه گف نباید تو کریر بخوابن حالا هر طور خودت صلاح میدونی 

البته اون واس ستون فقرات نبود دور از جون نی نی شما و همه نینیا واس جلوگیری از سندروم خواب مرگی بود

گهواره براش نگرفته بودم آخه همه میگفتن استفاده نداره و بچه نمیخوابه و فلان الان وقتی تو کریر میخوا ...

دختر من تا 7-8ماهگی فقططططط تو گهواره میخوابید. رفلاکس داشت. واقعا گهواره کمک بزرگی بود برام

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
پیج ی دکتر اطفالو داشتم قبلا یادمه گف نباید تو کریر بخوابن حالا هر طور خودت صلاح میدونی  البته ...

ممنونم 

ولی این سندروم مرگ ناگهانی دور از همه بچه ها باشه این درصورتی ک بچه به پهلو یا دمر بخوابه احتمالش بیشتره و وقتی بچه طاقباز میخوابه کمترین احتمالو داره تو کریر ک بچه طاقباز میخابه

دختر من تا 7-8ماهگی فقططططط تو گهواره میخوابید. رفلاکس داشت. واقعا گهواره کمک بزرگی بود برام

چ مدل گهواره ای خوبه؟ اگ بخوام بگیرم