2777
2789
عنوان

من و جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 124 پست
یعنی من الان ۴ تا خواهرشوهر دارم ولی جاری ندارم خوشحال باشم؟😬😬😬ولی خواهرشوهرام اذیتت کنن

خواهر شوهر اگه داداشش رو دوست داشته باشه زنش رو اذیت نمیکنه چون زندگی داداشش براش مهمه اوقات تلخی داداشش براش مهمه 

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

وای عزیزم به خدا خواهر شوهر هم خوب نیس  باور می کنی چهار ماهه عقدم هر سری دعوا داشتیم سر دخالت ...

چون عقدی اینا طبیعیه 

اصلا بخاطرشون با همسرت دعوا نکن 

اگه تو خودت میبینی مثل من نیستی همون موقع جوابشونو با احترام بده اگه نمیتونی با همسرت بحث نکن گناه داره 

اینجوری خودتم از چشم نمیندازی بری سر خونه خودت کمتر میشه و واست عادی

لطفا درخواست دوستی ندید ممنونم 🙏🏻✅

شوهرم حرف اونارو گوش میده  میگه اونا صلاح مارو می خوان

بگو پس خواهرای منم نظر بدن خوبه دوست داری اونا هم صلاح مارو میخان 

چون عقدی اینا طبیعیه  اصلا بخاطرشون با همسرت دعوا نکن  اگه تو خودت میبینی مثل من نیستی ه ...

خدا کنه خدا کنه 

الان انقدررررررررر گفتن یلدا رو خونه ما هستین ها یعنی خونه مادر شوهرم 

به شوهرم گفتم ی ساعت بریم خونه ما بعد بریم خونه شما برگشته میگه عین جمله خواهرشو مگه مامان و بابای من چن تا پسر دارن تو دیگه از خونتون تموم شدی میریم خونه ما 

و اصلا قبول نمی کنه 

من دارم سعی می کنم سکوت کنم و اصلا حرفاشون رو نشنوم و کار خودمو بکنم ولی سر امشب ک یلداس و منو نمیاره خونه خودمون ی دعوا راه میندازم 

خدا لعنت کنه مامانش رو چون ی دونه پسره خودخواه و مغرور بارش آورده

بگذار دوام آوردن هنر تو باشد.........
وای خوش به حالت  نه مال من دو تاشونم سیاست دارن پیش شوهرم همش میگن هر چی تو بگی هر چی تو بگی & ...

چون عقدی سر خونه زندگیت بری اختیارات دست خودت میافته و کلا رفت و آمدتو کم میکنی 

ولی سیاست داشته باش از من میشنوی 

تو ی جوری باید خودتو تو دل همسرت جا کنی که ب حرف تو گوش بده باز الان ملاک نیست چون خونه خودت نیستی 

جاری حسوده  همیشه

خواهر شوهر هم حسودع ی لباس می خرم با ی لحن خاص میگه مبارکه بعد میگه دست اونی ک پول در میاره کار می کنه درد نکنه 

اینا از اول اصلا بامن صمیمی نشدن منو غریبه میدونن  دخالت میکنن مثلا هر حرفی یا تصمیمی میخوایم ...

من تجربه کردم میگم به هیشکی از فامیلا شوهرت نگو میخواییم بریم سفر یا فلان چیز رو قراره بخریم یا فلان جا میخواییم بریم تا دخالت نکنن بشوهرم بسپر نگه

خدا کنه خدا کنه  الان انقدررررررررر گفتن یلدا رو خونه ما هستین ها یعنی خونه مادر شوهرم  ...

دعوا نکن خواهشا 

کاشکی دیشب میرفتین خونه خودتون امشب اونجا 

ولی من تا جایی که بدونم همه میرن خونه عروس یلدایی میبرن البته اگه سال اولته 

چون عقدی سر خونه زندگیت بری اختیارات دست خودت میافته و کلا رفت و آمدتو کم میکنی  ولی سیاست داش ...

همه این جوری میگن 

سعی می کنم 😑😑

سعی کن ناراحت نشی..من وقتی پ ر ی و د م بلند نمیشم😂 خیلی وقتا واسم پیش میاد.. نگو ک همه پشت سرم اینطور میگن😨 

شاید حال جسمی یا روحی خوب نبوده و بلند نشده... مقابله ب مثل نکن