2821
2789
عنوان

عکس رنگی😰😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 88 پست
منم اول ازم ازمایش اولیه گرفتن یک میلیون و چهارصد پولش شد یه چکاپ از همه جای بدن ازمایش خون احتمالا ...

نمیدونم ازمایش چی بود ولی بار خون گرفت

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی😭😭😭؟؟اخه میگن دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس...🤲🤲🤲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جوابشو کی میدن!؟الان کدوم مرحله هستی!؟

جواب گرفتم دیروز هنوز نبردم  نشون دکتر بدم

من الان کل ازمایشای خودم و شوهرمو دادیم

فقط مونده این ازمایش رو نشونش بدم بینم چی میگه 

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی😭😭😭؟؟اخه میگن دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس...🤲🤲🤲
کدوم شهر هستی و کدوم بیمارستان!؟ببخشید مشکل از کدومتون بوده!؟

خواهش گلم

ببخشید دیر جواب دادم

من همدانم رفتم ازمایشگاه

مشکل از همسرمه

خواهش گلم ببخشید دیر جواب دادم من همدانم رفتم ازمایشگاه مشکل از همسرمه

خداببخشه عزیزم انشالله رفع بشه من که همه راه رو رفتم اخرش به اهدایی رسیدم متاسفانه. امیدوارم خدا دلتونو شاد کنه

خداببخشه عزیزم انشالله رفع بشه من که همه راه رو رفتم اخرش به اهدایی رسیدم متاسفانه. امیدوارم خدا دلت ...

عزیزدلممممممم

اهدایی یعنی چی؟

مگه قرارنبود نامه دادگاه بگیری؟

من هفته پیش انجام دادم انشالله که این ماه حامله بشم

عزیزم شما حامله شدی انشالله؟

حتما خبرمون کن برات ۳تاایه الکرسی خوندم🤲

خداببخشه عزیزم انشالله رفع بشه من که همه راه رو رفتم اخرش به اهدایی رسیدم متاسفانه. امیدوارم خدا دلت ...

رفتم دکتر جواب ازمایش و عکس رنگی رو نشان دادم

گفت من سالمم ولی خیلی دلم میخواست بگه ک لولم بسته بوده ک ۵سال حامله نشدم اما سالم بودم و اونم گف مشکل از همسرمه 

همسرم خیلی خودشو باخته اعصابم نمونده برام خدایا تورو ب بزرگیت ی رحم کن نگاهی بنداز به دل هرکی که بچه میخواد دامنشو سبز کن خدایا😞😞😞😞😞🤲🤲🤲🤲🤲

عزیزدلممممممم اهدایی یعنی چی؟ مگه قرارنبود نامه دادگاه بگیری؟

اره دیگه همون نامه که یک روزه گفتن که میدن.

اهدایی یعنی اینکه همسرم اسپرم نداره تنها راه ما اهدایی هستش ولی با تموم خصوصیات همسرم.دادگاه هم باید بریم تا ثبت قانونی بشه 

رفتم دکتر جواب ازمایش و عکس رنگی رو نشان دادم گفت من سالمم ولی خیلی دلم میخواست بگه ک لولم بسته بود ...

ای وای دقیقا منم هی میگفتم ای کاش مشکل از من بود ولی متاسفانه همسرم آزواسپرم بود یعنی صفر صفر دوبارم عمل کرد اما پیدا نکردن و تنها راهمون همون اسپرم اهدایی هستش که ماهم بعد از ۵ سال این راه رو انتخاب کردیم البته سنمون خوبه من ۲۸ سال و همسرم ۳۰ 

ای وای دقیقا منم هی میگفتم ای کاش مشکل از من بود ولی متاسفانه همسرم آزواسپرم بود یعنی صفر صفر دوبارم ...

عزیزم .....انشالله خدازودی مراددلتوبدخ و زودی خبرمامان شدنتوبدی بهم فدات شم

عزیزم .....انشالله خدازودی مراددلتوبدخ و زودی خبرمامان شدنتوبدی بهم فدات شم

مرسی عزیزم انشالله منم خبر بارداری شما رو بشنوم انشالله فردا صبح میریم اخرین مشاوره ژنتیک رو بریم و پول رو واریز کنیم ببینیم باز دستور جدیدشون چیه

مرسی عزیزم انشالله منم خبر بارداری شما رو بشنوم انشالله فردا صبح میریم اخرین مشاوره ژنتیک رو بریم و ...

حتما ازهمه چیزباخبرم کن انشالله بهترینابرات رقم بخوره😘😘😘

حتما ازهمه چیزباخبرم کن انشالله بهترینابرات رقم بخوره😘😘😘

سلام عزیزم ما ۲۲ رفتیم ساری

دکتر روان پزشک ویزیت کرد خدایش هیچ کار نکرد ۱۶۰ تومن ویزیت گرفت. 

یه مشاوره نهایی داشتیم که نهایت ۲۰ دقیقه اونجا بودیم ۲۴۰ تومن ویزیت گرفتن .خیلی نامردیه خیلی گرون گرفتن چند تا برگه بهمون دادن امضا کنیم.که اگه جنین هاتون اضافه اومد مایلین اهدا کنین .یا تخمکتون زیاد باشه 

اخرشم بهمون نامه دادن بریم دادگاه کارای قانونی رو انجام بدیم 

گفتن برو پریود شدی زنگ بزن ببینیم اهدا کننده بل مشخصاتتون هست 

امروزم که ۲۷ دی پریود شدم زنگ زدم گفتن نه😔

ماه بعدی پریود شدی دوباره زنگ بزن.

راستی ۱۸ میلیون واریز کردیم به حسابشون