2777
2789
عنوان

قووووم لک!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2956 بازدید | 112 پست
اطلاعات چندانی نداشتم با اینکه همسرم کورد هستند

کوردا دوست دارن که لک ها عضوی از اونها باشن چون لکا به اندازه خودشون قوی هستن و میخوان این قدرتو کنار هم داشته باشن و اکثرا همه جا میگن لک گویش کورد هست

درسته لک یه قوم جداست ولی لک و لر و کورد همیشه برادر و برار بوده و هست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلی دوسدارم ببندم خیلی هم بهم میاد یه بار یکی برام بست ولی یاد نگرفتم

عزیزم این بستنش خیلی سخته ولی بزن تو گوگل نحوه بستن لچک اسون ترین نوعشو برات میاره و راحت تو خونه با هر روسری بزرگی میتونی ببندی 

اونو ما بختیاریا میگیم 

آهان آره ، اونم خیلی قشنگه😍

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر
کوردا دوست دارن که لک ها عضوی از اونها باشن چون لکا به اندازه خودشون قوی هستن و میخوان این قدرتو کنا ...

نمیدونم راستش همسر من و برادرشون ایران بزرگ نشدن بنابر این خیلی ایده ای از قوم لک ندارند با احترام به شما دوست عزیز البته. جالب بود که گفتید ترکیب نیست اینو من دانشگاه از یه دوست لک شنیده بودم

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

من خودم کوردم بچه کرمانشاه هستم ولی تاجایی که اطلاع دارم میدونم لک ها بخاطرجنگاوری واتحادقومی وقبیله ایی که داشتن باعث ترس خیلی از شاهان گذشته شدن واسه همین اونا هم بخاطر اینکه این اتحاد وقدرت رو کم کنن لک ها رو تعبید کردن به شهرهای مختلف مثل شیراز .شاهرود شهرهای شمالی وغربی ...

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
چه هنرمندی بانو از سه گویش لری .لکی وکوردی دریک جمله استفاده کردی

تمام تلاشم اینه که به کل ایران اول ثابت کنم لک کورد و لر نیست و بعد ثابت کنم که این سه قوم برادر و برابر بوده و هستند

من خودم کوردم بچه کرمانشاه هستم ولی تاجایی که اطلاع دارم میدونم لک ها بخاطرجنگاوری واتحادقومی وقبیله ...

بخشی از لکها تبعید شدن

چون میترسیدن ک متعهد شن

فرهنگ لکی برمیگرده به زمان فردوسی

که اگه نسخه دقیقی از شاهنامه بدست بیارین میبینین که صفحه اخر اون شاهنامه از یک دوست صحبت کرده

دوستی که لک بوده و از اون خواسته که به دیدار محمود شاه نره...