2777
2789
عنوان

قووووم لک!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2794 بازدید | 112 پست
سه گویش نیست عزیزم این کلمات در هر سه گویش مشترکن کورد لر و لک از لحاظ فرهنگ شباهت زیادی ب هم دارن

عزیزم من خودم کوردم ولی چمت نداریم ما سقت هم من از لرا شنیدم اشتباه نکنم معنی فدا شدن چمت هم لکی به معنی جشم ودلکم هم ما کوردا میگیم به معنای قلبم

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
نمیدونم راستش همسر من و برادرشون ایران بزرگ نشدن بنابر این خیلی ایده ای از قوم لک ندارند با احترام ب ...

ایشاالله میاین کرمانشاه و همه چیو راجب کورد و لک و لر  میفهمین و خودتون متوجه تفاوت این سه تا میشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من خودم کوردم ولی چمت نداریم ما سقت هم من از لرا شنیدم اشتباه نکنم معنی فدا شدن چمت هم لکی به ...

آره خب ولی مثلا کوردای منطقه ما از چمت گاهاً استفاده میکنن

لرم من بله سقت یعنی فداتبشم

کلا فرهنگا و گویش ها در هم آمیخته شده و بسیار به هم نزدیکه

جات ها بان سر عزیزکم❤فرق نیری😘

مدرس زبان انگلیسی:)🪐

اکثرا متاسفانه این فکرو میکنن ولی ما یه قوم با اصالت قوی و جدا هستیم ک با کوردا برادر و برابریم

جر پس داوشمی 😎😂 

ی رگم کورده داوش 

البته بلد نیستم زیاد کردی حرف بزنم 

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم
عزیزم من خودم لکم اینجور تاپیکا رو نزن  ادم بی شخصیت زیاد هست کسی که به بقیه توهین میکنه ترب ...

عزیزم همه جا از اینجور ادما پیدا میشه ولی بااااید همه متوجه بشن که لک یه قومه مثل لر و کورد و معروف بشه و از من و شما باید شروع بشه

بعله دیگ سه گویش لک لر و لک نشانه برابری و برادری

یادش بخیر رفته بودیم مشهد دیدین وقتی میرین شهر غریب دل ادم میگیره همش دلش میخواد یه همشهری یه پلاک نورده ببینه .یه دفعه دیدیم یه خانوم لک برگشت به هندونه فروش گفت براکم نمیدم یه کرمژنه منظورشون هندونه بود که لک وسوراخ داشت چقدر از دیدن یه همشهری ذوق کردیم

سعی کن حتما حتماااا یاد بگیری

اولا سهی میکردم الان وقت ندارم . 

مهم مازندرانیه ک بلدم . فقط ی رگم کورده 

با اینکه عاشق کوردام . الان حتی خود کوردام با مشکلات بزرگتری دارن دست و پنجه نرم میکنن😔

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم
آره خب ولی مثلا کوردای منطقه ما از چمت گاهاً استفاده میکنن لرم من بله سقت یعنی فداتبشم کلا فرهنگا ...

زنده باشی خواهرجان مهم انسانیت هست انشاءالله خدا عاقبت همه مون ختم‌ بخیرکنه

عزیزم همه جا از اینجور ادما پیدا میشه ولی بااااید همه متوجه بشن که لک یه قومه مثل لر و کورد و معروف ...

من کورد ایلامم 

ایلام هم کورد داره هم لر هم لک

به نظرم الان داره جا میوفته بین مردم که لک با کورد و لر فرق داره مخصوصا از طریق اینستا و پیجای مختلف