2777
2789
عنوان

قووووم لک!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2794 بازدید | 112 پست
بله ولی با گلونی که نماد قوم لکه

وااای عاشق لباساتون شدم😍😍

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم تو چه استان هایی لک ها هستن؟تو خوزستان هم هست؟ 

من شنیدم ایل خزل لک هستن مطمئن نیستم ولی میدونم این ایل در مناطقی از خوزستان هم ساکن هستن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

عزیزم بیا کرمانشاه قدمت رو چشم برات میگیریم تقدیمت میکنیم

فدای تو مهربون😘😘😘

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر

[QUOTE=219665884]خودت کجایی هستی؟چطور میتونی  به دوتا قوم بزرگ و با اصالت کرد و لر بی احترامی کنی[/QUOTخودش هیچ پخی نیست

یلدااا هستم😍عضویت۹/۱۳ /۱۳۹۶وکاربری دومم یلدااا سابق که نه ماه پیش زدم که ازاونجایی که درنی نی سایت آزادی بیان موووج میزنه تعلیق شدم ❤نهایت خوشبختی داشتن خداییه که ازرگ گردن به من نزدیکتره💖درخواست دوستی 🔇
جاف یک گویش از قوم کرد هست ولی ما خودمون لک هستیم و گویش های مختلفی داریم

اطلاعات چندانی نداشتم با اینکه همسرم کورد هستند

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
من شنیدم ایل خزل لک هستن مطمئن نیستم ولی میدونم این ایل در مناطقی از خوزستان هم ساکن هستن

اره من خودم خوزستانیم فک کنم تو شادگان و اندیمشک و ..باشه 

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567
چه هنرمندی بانو از سه گویش لری .لکی وکوردی دریک جمله استفاده کردی

سه گویش نیست عزیزم

این کلمات در هر سه گویش مشترکن

کورد لر و لک از لحاظ فرهنگ شباهت زیادی ب هم دارن

مدرس زبان انگلیسی:)🪐

میگیم لچک

اگه اشتباه نکنم  یه روسری نوع روسری دیگه هم هست بهش میگید مینا 🤔🤔