2789
عنوان

رقص

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 54 پست
ممنونم عزیزم

حتما دنبالش برو خب من خودم تنهایی یاد گرفتم 

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]
خب میگن فقط برای شوهر می تونی برقصی حتی برای خودت ودیگران شرع اجازه نمیده برقصی. 

من نمیخام افسرده باشم مگه میخام برم واسه مردهای غریبه برقصم 

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما دنبالش برو خب من خودم تنهایی یاد گرفتم 

مخصوصا رقص ترکی عاشقشم تلاش میکنم اما یاد نمیگیرم 

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم
نمیدونم چون خانواده مذهبی هستیم رقص درآن جایگاهی نداره. 

اشتباه نکن شادی ک حرام نیست مگر میخایم کسی رو از راه بدر کنیم واسه خودت برقص واسه مادر خودت بزن برقص

من نمیخام افسرده باشم مگه میخام برم واسه مردهای غریبه برقصم 

نظر شما محترمه عزیز من از بعد شرعی اون که خانواده مذهبی هستیم گفتم والحمدالله حس کمبودی هم به این دلیل نداشتیم. 

مخصوصا رقص ترکی عاشقشم تلاش میکنم اما یاد نمیگیرم 

رقص آذری حرکات پا و دستش حرفه ای هست برخلاف رقص فارسی بهتره بری کلاس

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]
چرا متاهل هستم ولی هیچ کدوم تمایل به رقص نداریم واز راههای دیگر دلبری می کنیم. 

مطمئن باش ته دلش دوست داره زنش برقصه.از چ راهی

نظر شما محترمه عزیز من از بعد شرعی اون که خانواده مذهبی هستیم گفتم والحمدالله حس کمبودی هم به این دل ...

الان نی نی سایت همه رومیترکونه به خاطر بحث مذهبی

عنوان تاپیک معرفی آهنگ و رقص و اینابود نه اصلاح عقیده و بحث🤦🏻‍♀️

اشتباه نکن شادی ک حرام نیست مگر میخایم کسی رو از راه بدر کنیم واسه خودت برقص واسه مادر خودت بزن برقص

آره شادی حرام نیست اما به ما یاد داده اند که چه شادی هایی شرعیه وچه شادی هایی آمیخته به غیر شرع است. 

چرا متاهل هستم ولی هیچ کدوم تمایل به رقص نداریم واز راههای دیگر دلبری می کنیم. 

الان از دست ما چه کاری برمیاد؟

آره شادی حرام نیست اما به ما یاد داده اند که چه شادی هایی شرعیه وچه شادی هایی آمیخته به غیر شرع است. ...

منم مثل شما بودم اما عقایدم کاملا عوض شد و الان میگم در گذشته ب روحیه خودم لطمه زدم

از راه‌های لباس محرک ومتنوع با لوس بازی درآوردن با چرخاندن ب ا س ن در راه رفتن و.... 

احیانا شما مرد نیستین؟😶