عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر میکنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باورم نمیشه یعنی رقص چه ارتباطی با اعتماد به نفس داره؟
ارتباط مستقیم
عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر میکنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]
خب یاد بگیریم برای کی برقصیم؟ فقط مجوز شرعی اون برای شوهره وبرای دیگران نمیشه رقصید.
😐من یاد گرفتم و این آهنگو خیلی دوس دارم خودم جلوی آینه میرقصم مخصوصا وقتی حوصلم سررفته جوابه شرعی اینا رو نمیدونم
دآرم همشو ولی آخه حجم بالاس و اینکه یک قسمت نیست پارت های مختلف آهنگ رو به ترتیب قدم به قدم آموزش داده.
یوتیوب قابلیت دانلود نداره اگر میخوای نت مصرف نشه برنامه ظبط صفحه تلفن بزن از رقص ها فیلم بگیر و بعدا تو گالری گوشیت نگاه کن من هم اینکارو کردم
خب میگن فقط برای شوهر می تونی برقصی حتی برای خودت ودیگران شرع اجازه نمیده برقصی.
شوهر ندارین یاد بگیرین براش دلبری کنین؟