2789
عنوان

رقص

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 54 پست
ن خب من نصب نکردم

نصب کن 

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]
باورم نمیشه یعنی رقص چه ارتباطی با اعتماد به نفس داره؟ 

امتحان کن ببین چ اثری داره وقتی هنری یادمیگیری چ حالی داری

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باورم نمیشه یعنی رقص چه ارتباطی با اعتماد به نفس داره؟ 

ارتباط مستقیم

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]
خب یاد بگیریم برای کی برقصیم؟ فقط مجوز شرعی اون برای شوهره وبرای دیگران نمیشه رقصید. 

شما تنهایی نمیتونی برقصی؟هیچ جشنی ندارید؟

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم
خب یاد بگیریم برای کی برقصیم؟ فقط مجوز شرعی اون برای شوهره وبرای دیگران نمیشه رقصید. 

😐من یاد گرفتم و این آهنگو خیلی دوس دارم خودم جلوی آینه میرقصم مخصوصا وقتی حوصلم سررفته جوابه شرعی اینا رو نمیدونم

اصلا من هیچ حس خوشایندی به رقص ندارم نه خودم ونه دیدن رقص دیگران. 

شما اینطوری.یکی از هنرهای زن رقصه

عشقم کلیپی نداری تو گوشیت

دآرم همشو ولی آخه حجم بالاس و اینکه یک قسمت نیست پارت های مختلف آهنگ رو به ترتیب قدم به قدم آموزش داده.

یوتیوب قابلیت دانلود نداره اگر میخوای نت مصرف نشه برنامه ظبط صفحه تلفن بزن از رقص ها فیلم بگیر و بعدا تو گالری گوشیت نگاه کن من هم اینکارو کردم

دآرم همشو ولی آخه حجم بالاس و اینکه یک قسمت نیست پارت های مختلف آهنگ رو به ترتیب قدم به قدم آموزش دا ...

ممنونم عزیزم

خب میگن فقط برای شوهر می تونی برقصی حتی برای خودت ودیگران شرع اجازه نمیده برقصی. 

شوهر ندارین یاد بگیرین براش دلبری کنین؟