2777
2789
عنوان

رقص

334 بازدید | 54 پست

بچه ها من معمولی میرقصم میشه کلیپ های اموزش رقص اینجا بزارین تو گوگل زدم قدیمی بود یا خوب آموزش نداشت

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام عزیزم...من رقص آهنگ معجزه ی عشق از عارف رو با Yasaman Dance تو یوتیوب یاد گرفتم خیلی خوبه😍

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]
دل خودم

منم برای دل خودم و عروسی دختر خالم🥰

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]
سلام عزیزم...من رقص آهنگ معجزه ی عشق از عارف رو با Yasaman Dance تو یوتیوب یاد گرفتم خیلی خوبه😍

چرا یوتوب تو گوشیم باز نمیکنه

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم
چرا یوتوب تو گوشیم باز نمیکنه

باید وی پی آن نصب کنی

یعنی دل خودت شاد میشه وآرام میشی؟ 

آره واقعا یادگرفتن رقص خیلی خوبه

چ جالب نمیدونستم 

آهان پس با وی پی آن باز نمیکنه؟