2777
2789
عنوان

مرد سیگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 36 پست
نگا گلم برا منم عادی نبود.انقدر زمین و اسمون زدم و گریه کردمو قهر کردم فایده نکرد . گفت به سیگارم ک ...

چقدر ما زنا گناه داریم آخه نگران سلامتیه خودشونو که هستیم باید هر رفتاری و تحمل کنیم

تا خدا بنده نواز است،به خلقش چ نیاز؟!

کتابشو از یوتیوب بگیر بزن ترک آسان سیگار از آلن کار، بده گوش کنه

با ابله بحث نمیکنم،مخصوصا خشکه مقدس فاقد عقل ،ریپلای نکن چون مزخرفات یه فاقد مغز رو نمیخونم و جواب نمیدم،عارم میاد وقتمو حروم کنم واسه یه موجود بی ارزش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر ما زنا گناه داریم آخه نگران سلامتیه خودشونو که هستیم باید هر رفتاری و تحمل کنیم

من ۱۰ سال جنگیدم نذاشت کنار ، دعوا و محبت و لج و ... هرکاری بگی کردم آخر خودش گفت حسته شدم میخوام نکشم کمک کن بهم بزارم کنار 

باید خودش بخواد و خسته بشه

با ابله بحث نمیکنم،مخصوصا خشکه مقدس فاقد عقل ،ریپلای نکن چون مزخرفات یه فاقد مغز رو نمیخونم و جواب نمیدم،عارم میاد وقتمو حروم کنم واسه یه موجود بی ارزش

میشه اسم کتاب رو بگی عزیزم

ترک آسان سیگار از آلن کار، تو یوتیوب بزنی میاد صوتیه

باید ی بهانه ای بیارم.اخه تا الان به روش نیاوردم که من فهمیدم

اینو گوش کنه شاید تحت تاثیر قرار گرفت، شوهره من که میگفت خیلی خوبه خیلیا باهاش ترک کردن

اون قرصه هم کمک میکنه وسوسه نشه

باید بگی دیگه،  نگی که چه جوری میخوای کمک کنی؟

ببین چند بار اومد خونه بگو بو سیگار میاد، یا چرا بو سیگار میدی، شاید خجالت کشید

اول از همه چرا ازش دوری بهت نگفته

بعد حق انتخاب  داره هر ادمی

بعدشم اینقققققدر الودگی هوا داریم که سیگار پیشش هلو میمونه

یکی دو تا نخ کسی رو خراب نمیکنه نترس و بهش به چشم رفیق نگاه کن

تا رفیق شوهرت نباشی ته قلبش نمیره

براش مسیج بزن میدونم سیگار میکشی و من واقعاااا عذاب میکشم 

ولی به خواستت احترام میزارم لطفا رفیقم باش و بگو چیکار میکنی

دو بار اذیت میشم هم با سیگار هم با پنهان کاری

اول از همه چرا ازش دوری بهت نگفته بعد حق انتخاب  داره هر ادمی بعدشم اینقققققدر الودگی هوا دار ...

شوهر من خیلی مغروره.ینی وقتی بحثمون میشه حتی اگه مقصر اون باشه پاپیش نمیزاره شده تا دوهفته بامن حرف نزده و نیومده سمتم.چجوری میشه باهاش رفیق بود اخه😭

ی بار اینجوری گفتم گفت همکارم پیشم بوده سیگار کشیده

چند بار بگو، یا میاد ببوستت بگو دهنت بو میده، قبلا لینجوری نبودی، یا تو جیبش در بیار بگو مگه سیگار میکشی؟

چندبار بگی خودش پیش خودش خجالت میکشه

ولی در کل برای اینکه بزاره کنار اول باید خودش بخواد و بعد کتاب و قرص کمک میکنه

چند بار بگو، یا میاد ببوستت بگو دهنت بو میده، قبلا لینجوری نبودی، یا تو جیبش در بیار بگو مگه سیگار م ...

چی بگم.کلا انکار می‌کنه.منکه به روش نیاوردم.ولی ی بار هم فندک دیدم تو ماشین برش داشتم.چند روز بعد گفت من فندک داشتم تو ماشین تو برداشتی گفتم آره.گفت چرا؟گفتم آخه فندک چرا باید تو ماشین باشه آوردم تو آشپز خونه.میدونی چی گفت؟گفت اومدیمو من خواستم خودمو آتیش بزنم فندک لتزمم شد اینو با عصبانیت گفت

چی بگم.کلا انکار می‌کنه.منکه به روش نیاوردم.ولی ی بار هم فندک دیدم تو ماشین برش داشتم.چند روز بعد گف ...

ببین من همه کار کردم اولش میگفت دوستم همکارم کشیده وماله رفیقمه، بعد به روش آوردم، دعوا کردیم آروم حرف زدیم، لج بازی کردیم، یعنی ده سال انقدر حرص خوردم کنار نذاشت که نذاشت آخریا که گفتم بهش جهنم انقدر بکش بترکی، دیگه خسته شده بودم، نمیدونم چی شد خودش اومد گفت میخوام نکشم، بعد میگفت بهم میگفتی بو میدی یا دهنت بو میده بدت میاد میبوسمت، یا میگفتی بچه بزرگ بشه میگه بو بد میدی بغلت نمیاد خیلی خجالت میکشیدم، همینا بود فکر میکردم آدم ضعیفیم و همه از آدم سیگاری بدشون میاد و احترامشون کم میشه پیش بقیه یجور دیگه نگاشون میکنن

ببین من همه کار کردم اولش میگفت دوستم همکارم کشیده وماله رفیقمه، بعد به روش آوردم، دعوا کردیم آروم ح ...

دعا کن عزیزم شوهرم منم به راه بیاد