2777
2789

خانما اگ کسی  پودر کیک اماده رو تو ماهیتابه روگاز درس کرده  لطفا  ب منم  بگه  دقیقا  چی بزنم  چطوری درس کنم

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

پروفت منو یاد یارن میندازه

چقد دلم براش تنگ شده  

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاریم تو قابلمه رو شعله پخش کن درست میکنه خدب در میاد  همون که روش نوشته رو انجام بده

مرسی  عزیزم   کشمش  گردو بزنم  هوب میشه  یانه خرابش میکنه

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

طبق دستور روش درست کن

توقابلمه بریز میتونی کف قابلمه یاماهیتابه رو چرب کنی وآرد پاشی

یا کاغذ روغنی بندازی

حتما دمکن بذار ازاول

وزیرش شعله پخش کن روحرارت کم

تا۳۰دقیقه به هیچ عنوان در رو برندار

خنک که شد برش گردون آماده اس

پروفت منو یاد یارن میندازه چقد دلم براش تنگ شده    

یارن  کی بود عزیزم؟

مرسی  عزیزم   کشمش  گردو بزنم  هوب میشه  یانه خرابش میکنه

نه  نزن یا زیرش یا بالاش جمع میشه خوب در نمیاد

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
یارن  کی بود عزیزم؟

یکی از دوستای نی نی سایتیم🥺

یهو غیبش زد

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
روش بخون تخم مرغ واینارو زده.دم کنی بزار باشعلع پخش کن.چرب کن ظرف

مرسی. ینی  تخم مرغ  نمیخواد ؟

دو تا قابلمه بزار یدونه بزرگ یدونه کوچیک 

تو قابلمه بزرگه آب بریز و داخل همون قابلمه بزرگ یه چار پایه کوچیک بزار و قابلمه کوچیک رو قرار بده

آب باید تا کناره قابلمه کوچیک بیاد اما داخلش نره

در آخر در قابلمه کوچیک که مواد پودر کیک رو ریختی توش ببند تا عرق نکنه و بزار تا با بخار آب بپزه اگه اینطرف اونطرف کیکت خمیر بود یا دوباره همون قسمتا روبپز یا بزار تو تستر تا برشته بشه یکم

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

من تو فنجون درس کردم تو قابلمه

همون  پودر کیک اماده  رو  قشنگ  سبک شده؟

اخه  هودم  خمیرش درس میکنم  سبک  نمیشه

طبق دستور روش درست کن توقابلمه بریز میتونی کف قابلمه یاماهیتابه رو چرب کنی وآرد پاشی یا کاغذ روغنی ...

خیلی  ممنونم عزیزم