2777
2789
عنوان

حالت تهوع ، ورم شکم ، عدم پریودی !

1662 بازدید | 22 پست

سلام 

من دختر هستم بکارت دارم گفتم یه وقت فکر دیگه نکنید

حالت تهوع دارم شکمم ورم کرده پریود هم نمیشم حدود 17 روزه نشدم 

با این وجود استرس حاملگی دور از جونم گرفتم 

واس شما هم پیش اومده حالت تهوع داشته باشید ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس عقب میندازه عزیزم نگران نباش بدون رابطه که حامله نمیشی

خدا منو ببخشه اوقندر شرمم میاد نمیتونم بگم رابطه داشتم و توبه کردم ، ولی دخترم خداراشکر 

سه بار بعد از رابطه پریود شدم ولی میترسم 

کسی نیست این حرفا بهش بزنم حتی روم نمیشه اینجا بگم که قضاوتم نکنن بخدا دست خودم نبود من توبه کردم الان حالم خوب نیست میترسم 

خب وقتی رابطه ای وجود نداره از کجا قراره حامله شی.تو هوا که چیزی نیست. ورم و تهوعت هم بخاطر اینه که ...

خدا منو ببخشه اوقندر شرمم میاد نمیتونم بگم رابطه داشتم و توبه کردم ، ولی دخترم خداراشکر 

کسی نیست این حرفا بهش بزنم حتی روم نمیشه اینجا بگم که قضاوتم نکنن بخدا دست خودم نبود من توبه کردم الان حالم خوب نیست میترسم 

وقتی مجردی چطور میخوای حامله باشی دقیقا؟ حالت تهوع و ورم شکمت از پریود نشدنته برو دکتر

برو دکتر خب مگه میشه با مجردی حاملگی😂

ای بابا..یعنی چن ماه پیش؟ 

فکرکنم سه ماه پیش یا چهارماه پیش

پریود میشدم فکرکنم سه تا 4 بار بعدش پریود شدم 

ولی خب من بکارت دارم نمیدونم اتفاقی افتاده یا نه ... منظورم ب ی چی دیگس ن بکارتم 

والا من خیلی توبه کردم بخدا دست خودم نبود اصلا داستانش پیچیده است 

نمیدونم الان چرا نمیشم 17 روزه نشدم ورم کرده شکمم و حالت تهوع جدیدا دارم و اصلا میل به غذا ندارم اینم بگم از نظر روحی هم اصلا خوب نیستم 

خدا منو ببخشه اوقندر شرمم میاد نمیتونم بگم رابطه داشتم و توبه کردم ، ولی دخترم خداراشکر  سه با ...

نه عزیزم وقتی پریود شدی خیالت راحت عقب انداختنتم فقط برای استرسه. کسیم حق نداره قضاوتت کنه مهم اینه توبه کردی گلم فقط حواستو ازین به بعد جمع کن و برای خودت ارزش قایل باش. گول پسرارم نخور

سه بار بعدش پریود شدی دیگه.اصصصلا بهش فکر نکن. یا تنبلی یا کیست داری.

اخه یه جا نوشته بود حتی پریود شده باشید حتی بکارت داشته باشید امکانش هست من رابطه ام خیلی خیلی سطحی بود حتی 4 سه بار پریود شدم بعدش 

نه عزیزم وقتی پریود شدی خیالت راحت عقب انداختنتم فقط برای استرسه. کسیم حق نداره قضاوتت کنه مهم اینه ...

اره واقعا خداراشکر ذهنم باز شد از این ب بعد حواسمو جمع میکنم واقعا اینم بگم بعد از دوسال رابطه دوستی اینکارو کردم و اصلا دست خودم نبود متاسفانه و خیلی پشیمون شدم با اینکه خداراشکر چیزی نشد 

اخه من شنیدم حتی پریود هم طرف بش بکارت هم داشته باش امکانش هست