2777
2789
عنوان

طلا ارزان شد

156 بازدید | 11 پست

دوستان 

یه 3۰ تومن دارم پس انداز

میخوام طلا بگیرم شنیدم بهمن قرار 9 درصد مالیات بردارن 

صب کنم تا اون موقع

و به نظرتون النگو بگیرم یا سرویس

سرویس ندارم،،،و استفاده نمیکنم فقط مجالس

النگو دو تا دارم لنگ میشه اگه بخرم

خودم النگ دوس دارم

لطفا همه نظر بدین ممنون  

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
یه دستبند یا گردنبند بخر

دستبند چون میترسم بیفته نمیخرم،،،گردنبند 2تا دارم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون همه فقط میخونن

هیچکی نظر نمیده

چ قد ارزون شده؟

ارزون نشده فقط مالیات قرار حذف بشه

۳۰۰ گران شده

ارزون نشده فقط مالیات قرار حذف بشه ۳۰۰ گران شده

اوو

من میخواستم امروز دستبند بگیرم

مالیات کی حذف میشه؟

خودم به شخصه قبول دارم، کسی ک بتونه منو تحمل کنه آدم عادی  و معمولی نیس      
اوو من میخواستم امروز دستبند بگیرم مالیات کی حذف میشه؟

شنیدم بهمن،،،ولی معلوم نیست اجرا بشه یا نه

[QUOTE=219616404]ممنون همه فقط میخونن هیچکی نظر نمیده[/QUOT

ببینید قراره تا دو هفته دیگه مالیات ارزش افزوده از طلا حذف بشه در شرایط عادی قیمت باید پایین بیاد ولی طلا از جو روانی اخبار سیاسی هم پیروی میکنه اگر اخبار بد نرسه ممکنه قیمتش کمی کاهش پیدا کنه

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
[QUOTE=219616404]ممنون همه فقط میخونن هیچکی نظر نمیده[/QUOT ببینید قراره تا دو هفته دیگه مالیات ارز ...

خوب 

شرایط هیچ وقت عادی نیس

ممنون

حالا صبر کنم یعنی کاهشی داریم

ویا عیر قابل پیش بینی

شاید چون مالیات حذف بشه تقاضا بالا بره و افزایشی بشه

ممکنه

خوب  شرایط هیچ وقت عادی نیس ممنون حالا صبر کنم یعنی کاهشی داریم ویا عیر قابل پیش بینی شاید ...

قیمت طلا همیشه در کوتاه مدت نوسان داره و برای سرمایه گزاری کوتاه مدت اصلا مناسب نیست ولی در بلندمدت به دلیل ضعیف بودن زیرساختهای اقتصادی کشور قطعا صعودیه

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
قیمت طلا همیشه در کوتاه مدت نوسان داره و برای سرمایه گزاری کوتاه مدت اصلا مناسب نیست ولی در بلندمدت ...

خیلی ممنون از توضیحات تون