ما لبنان زندگی میکنیم. اینجا خیلی سوری هست ، میخواستیم یه کارگر استخدام کنیم واسه کارای خونه ، یکی هست از سوریه ، شوهرم که لبنانیه میگه خوبن سوری ها ، نظرتون چیه ؟ رفتین یا دیدین ؟
هرجایی خوب و بد داره. توی قم زائرای سوری رو دیده بودم از اکثر عراقی ها اخلاقشون خیلی بهتر بود و خیلی هم خوشگل بودن اکثرا بورر
ولی درمورد کارگر تو خونه خب از یه شرکتی که رزومه افراد رو دارن کسی رو استخدام کنید که رزومه اش مطمئن باشه
پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار میدهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من پسرم ، متخصص درون آدما...هیچ چیز و هیچ کس در دنیا ارزش اینو نداره که از خودت بگذری، از خودت که گذشتی، همه به راحتی ازت میگذرن و از چشم میفتی......فقط در یک حالت حق داری که از خودت بگذری، اونم زمانی است که به معشوقت رسیدی، بهش که رسیدی، اونوقت خودتو فراموش کن و به معشوقت عظمت ببخش.///// زندگی همه چیزش قشنگه، حتی اگه زندون هم باشی، به شرطی که هدفی والا داشته باشی،//// https://harfeto.timefriend.net/16439011346778