2821
2789
عنوان

سوریه

1076 بازدید | 10 پست

کسی هست سوریه رفته باشه ؟ 

مردم سوریه چطوری هستن ؟ 

ما لبنان زندگی میکنیم. اینجا خیلی سوری هست ، میخواستیم یه کارگر استخدام کنیم واسه کارای خونه ، یکی هست از سوریه ، شوهرم که لبنانیه میگه خوبن سوری ها ، نظرتون چیه ؟ رفتین یا دیدین ؟ 

هرجایی خوب و بد داره. توی قم زائرای سوری رو دیده بودم از اکثر عراقی ها اخلاقشون خیلی بهتر بود و خیلی هم خوشگل بودن اکثرا بورر

ولی درمورد کارگر تو خونه خب از یه شرکتی که رزومه افراد رو دارن کسی رو استخدام کنید که رزومه اش مطمئن باشه

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ما امسال نرفتیم سوریه....پارسالم لبنان نرفتیم ،  

.ما کلا این مدلی هستیم 

هر سال تصمیم میگیریم کدوم کشور نرویم  

من پسرم ، متخصص درون آدما...هیچ چیز و هیچ کس در دنیا ارزش اینو نداره که از خودت بگذری، از خودت که گذشتی، همه به راحتی ازت می‌گذرن و از چشم میفتی......فقط در یک حالت حق داری که از خودت بگذری، اونم زمانی است که به معشوقت رسیدی، بهش که رسیدی، اونوقت خودتو فراموش کن و به معشوقت عظمت ببخش.///// زندگی همه چیزش قشنگه، حتی اگه زندون هم باشی، به شرطی که هدفی والا داشته باشی،////  https://harfeto.timefriend.net/16439011346778
هرجایی خوب و بد داره. توی قم زائرای سوری رو دیده بودم از اکثر عراقی ها اخلاقشون خیلی بهتر بود و خیلی ...

آره لامصب ها ی

خیلی خوش قیافه هستن ، مخصوصا مردان 

هرجایی خوب و بد داره. توی قم زائرای سوری رو دیده بودم از اکثر عراقی ها اخلاقشون خیلی بهتر بود و خیلی ...

ما چون مسیحی هستیم شرطمون اینه که مسیحی باشن 

ایرانی هستین و لبنان زندگی می‌کنید؟  چرا؟

من از ارامنه ارومیه هستم ، به خاطر اینکه نصف مردم لبنان مسیحی هستن ، شوهرم لبنانی هست و خب تجارتمون در لبنانه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792