2777
2789
عنوان

من خیلی خیلی تنهام

252 بازدید | 19 پست

تو مجردی انقدر مامانم سخت گرفت نمیزاشت دوستی برام بمونه فقط یه رفیق داشتم که قبل بارداریم فوت کرد همه حرفامو درد دلهامو فقط به اون میگفتم الان هیچکس و ندارم نه دوستی نه رفیقی همسرمم که اصلا همدمم نیست سرش تو گوشیه محل من نمیزاره 😔

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم مثل توام خودم تنها تنها دلم چو شام بی فردا دلم چو کشتی بی ناخدا به سینه دریا دلم به سینه در ...

اهنگش حال دل منه 😭

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

عزیزم همه ماها 

حتی اونی که هزار تا آدم دورشه 

حتی اونی که ازدواج کرده 

تنهاییم 

همیشه ی بخشی از وجود ما تنهاست 

وقتی اینو بپذیری 

دیگه از تنهاییت عذاب نمی‌کشی 

و سعی میکنی باهاش کنار بیای 

و وقتی کنار بیای 

یاد میگیری از تنهاییت لذت هم ببری 🙂

والا تو این زمونه پیش احدی نباید درددل کرد بعدا چماق میشه تو سرت بهتر 

احساسات و حرفای دلت رو بنویس رو کاغذ بعدم پاره کن 

درد دل اگه خوب بود حضرت علی نمیرفت با چاه حرف بزنه

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

خب چرا نمیری بیرون،برو بیرون راه خیلی خوبیه برای دوست پیدا کردن شاید بتونی  توی همین تایپینگ دوست پیدا کنی ولی اینو بدون تو هیچ وقتی تنها نیستی همیشه خدا همراهته وقتی دلت میگیره با خدا حرف بزن 

والا تو این زمونه پیش احدی نباید درددل کرد بعدا چماق میشه تو سرت بهتر  احساسات و حرفای دلت رو ...

دقیقا بخدا من حتی به مادرمم اعتماد ندارم