2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 3683 بازدید | 123 پست
حس میکنم توخود مادرشوهرمی وای اونم امروز همین حرفارو واو ب واو گفت بهم

عزیزم منم مادرم همین نصیحت هاروبهم میکنه وواقعا دیدم راست میگه چون منم یه زمانی مثل تواین مسائل هاروگذروندم باورکن از۱۰۰درصدزن هاکه چه آشناچه غریبه بودن ۹۹درصدشون ازاین موضوع شاکی بودن بخاطرهمین زندگیتونابودنکن مخصوصا اگه شوهرت خوبی هاش زیادهست هیچ زنی این مشکل نمیتونه قبول کنه امااگه واقعاقصدت زندگی کردن هست چشماتوبه روی این مسائل تاجایی که میتونی ببندمگراینکه واقعاوعلنن بخوادباکسی به جزتوباشه اونموقع میتونی صافش کنی ولی نه الآن مطمئن باش بعدی ازاین بهترنمیشه

بهش میگ دلم میخواد بشینم ی دل سیر نگاهت کنم

یلحظه خودتونو بزاری جای من

چطور گناربیام

چطور آروم بگیرم

چطوری ادامه بدم

چطور دل بکنم

پوچه پوچم کرده

تازه بهشم گفته بیا واتساپ اونم میگف میام الان

دیگ پیاماشونونتونستم بخونم

واتساپشم با اثر انگشتش قفل کرده و هرکاری کردم بازنشد

خدامیدونه تو واتساپش چخبره😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم مادرم همین نصیحت هاروبهم میکنه وواقعا دیدم راست میگه چون منم یه زمانی مثل تواین مسائل هارو ...

ینی میگی بشینم سرجام؟خب واکنشم چ شکلی باشه چطوررفتارکنم چطور بپوشم ؟کمکم کن

فقط کمکم کن بزار اروم بگیرم من زندگیمو دوس دارم

ولی نمیخوامم ک ترسی نداشته باشه

میخوام یکاری کنم ک ترس داشته باشه ولی با حفظ ابرو بدون اینکه کسی بفهمه

الان آرومم ولی یاد پیاماشون میفتم دیوونه میشم شوهرم روش غیدتی میشه و بهش میگ با مردای دیگ نخند دوست ...

زیادجدی نگیروقتی طرف خودشوواسش لوس میکنه اینم ازین حرفاواسه مسخره کردن بهش میزنه باورکن شوهرت بادوستای مردش میشینن هرهربهش میخندن وبازیچه خودشون میکننش بعدببین چطوری ولش میکنن که اون موقع چنان زجه میزنه که بازیچه دست شوهرت وبقیه مرداشده وگرنه هرمردی میدونه دختریازنی که طرح دوستی یاغیره بامردامیبنده سالم نیست ومیتونه با۱۰۰نفردیگه هم باشه ودستمالی شده باشه 

زیادجدی نگیروقتی طرف خودشوواسش لوس میکنه اینم ازین حرفاواسه مسخره کردن بهش میزنه باورکن شوهرت بادوست ...

شوهر من خیلی سادس😔نمیدونم ک اینارو میدونه یا ن

ولی مادرشم همه اینارو امروز بهش گف

ینی میگی بشینم سرجام؟خب واکنشم چ شکلی باشه چطوررفتارکنم چطور بپوشم ؟کمکم کن فقط کمکم کن بزار اروم ب ...

اگه واقعا زندگیتودوست داری ومیخوای ازدستش ندی کلن دیگه به اتفاقی که افتاده فکرنکن ودیگه سمت گوشیش نرویه مدت که اینکاروادامه بدی واست عادی میشه خیلی سخته تحملش ولی اونقدرقوی باش به این فکرکن که هیچ چیزی نمیتونه تورواذیت کنه وزندگیتونابودکنه ازامروزبه بعدهم دیگه سمت گوشیش به هیچ عنوان نرو الان چون شوهرت فهمیده که توباخبرشدی وادرشوهرت پشتته بهش بگوچون واسه اولین باریه همچین موضوعی ازت دیدم بخاطرزندگیمون ومادرت ازت میگذرم وبه خانوادم چیزی نمیگم ولی وای به حالت اگه تکراربشه بدون اینکه حرفی بزنم بی سروصدامیزارم میرم ودیگه پشت سرمونگاه نمیکنم الانم چون بهم خیانت کردی اعتمادمونسبت به خودت ازبین بردی وبرای برگشتش بایدتلاش کنی  ولی بدون سروصداودعوابهش بگو

اگه واقعا زندگیتودوست داری ومیخوای ازدستش ندی کلن دیگه به اتفاقی که افتاده فکرنکن ودیگه سمت گوشیش نر ...

باشه..ممنونم ازت گلمممممممم

چقد آرومم کردی توامشب خیلی ثواب کردی خیلیییییی

باشه..ممنونم ازت گلمممممممم چقد آرومم کردی توامشب خیلی ثواب کردی خیلیییییی

فدات عزیزم کاری نکردم قلبت ودلت وآروم کن قرآن بخون برای زندگیتون خوبه وهمینطورنماز اگه باشوهرت حرف زدی قرآن بزارجلوش وبهش بگودستشو بزارروی قرآن وبگه اگه بازم بهت خواست خیانت کنه حتی توخفا قرآن بین توواون جوابشوبده

عزیز دلم اینا رهگذره مهم شمایی ک انتخابشی درسته کارش اشتباهه ولی اون خانم الکی دلشو خوش کرده آقایی ک شمارو ب پاکی بدست اورده باهیشکی عوض نمیکنه اینام سرگرمی الکیه

برا خوشبختیم یه صلوات بفرستین میدونم خوشبخت میشم الهی آمین☺
عزیز دلم اینا رهگذره مهم شمایی ک انتخابشی درسته کارش اشتباهه ولی اون خانم الکی دلشو خوش کرده آقایی ک ...

نمیتونم اصلا کناربیام..الانم باهاش خداحافظی کردمو تپش قلبم خیلی رفته بالا

دوباره اون لعنتیو الان میبینه

نمیتونم اصلا کناربیام..الانم باهاش خداحافظی کردمو تپش قلبم خیلی رفته بالا دوباره اون لعنتیو الان می ...

دم رفتنش خودمووسرگرم روتختی کردم کرفتنشونبینمو هصم چندات بشه اومد گف من دارن کاری نداری گفتم ن بسلامت اومد گونمو بوسید رف😭😭

نمیتونم اصلا کناربیام..الانم باهاش خداحافظی کردمو تپش قلبم خیلی رفته بالا دوباره اون لعنتیو الان می ...

شما ب خودت برس سعی کن بهترین باشی واینم بدون اون سرگرمی بیش نیس ولی اسم اون توشناسنامه تویه گلم اشتباه نکن پس الان فکرکن بازی شترنجه پادشاه ملکشو بخاطر سرباز ول نمیکنه سعی کن باسیاست اززندگیت بیرونش کنی

برا خوشبختیم یه صلوات بفرستین میدونم خوشبخت میشم الهی آمین☺
شما ب خودت برس سعی کن بهترین باشی واینم بدون اون سرگرمی بیش نیس ولی اسم اون توشناسنامه تویه گلم اشتب ...

چه ییاستی ینی بیشتر ب شوهرم برسم؟؟

بخدا دیشب اصلا نخ ابیدم یکسر پاشویش کردم دمنوش دم کردم بهش صبحانه دادم لباساشو بهتراز قبل تحویلش دادم

ولی اصلا نمیتونم دوسش داشته باشم

چون هرلحظه ک گوشی دستش میگیره حس میکنم داره بااون حرف میزنه امروزم خب باهمن

اعتمادی نمونده واسم چیکارکنم