سلام وقت بخیرببخشیدمن ۲٠سالمه ووزنم ۴٠ هست وازلاغری خیلی شدیدخسته شدم سه ماه هست که ازسویق های چاقی حکیم بانواستفاده کردم وفقط صورتم تغییرکرده خواهش میکنم اگه نظری داریدبهم بگید؟؟ اینکه خوردن سویق هاروادامه بدم؟؟ راه دیگه ای نمیدونین که بدون عوارض باشه؟ ممنونتون میشم کمکم کنید
عاشق صدای قدمات شو وقتی که داری دل میکنی میری مخصوصا از آدما.... میگن بخشیدن یعنی اشتباه دوباره هیچ وقت نبایدیه اشتباهودوبارتکرارکنییی... برام دعاکنید😊یه مدت نیستم وقراره باحال خوب براتون تاپیک بزنم یه روزی♥
کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من اسکلت بودم واسه کیست هام قرص خوردم شکم و پهلو آوردم
دلم برای زمانی که هر چی میخوردم چاق نمیشدم تنگ شده
دلتو بیخیالی یادش بده 💃 هر طرف که باد میاد بادش بده 💃دیروز که گذشته💃 فردا رو کی دیده💃 پس امروزو عشقه 💃 مبادا که بشینی به عشقی چشم بدوزی 💃 تو این دوره و زمونه به آتیشی بسوزی💃 اگه نخونی نرقصی خوش نباشی تو زندگی باختی 💃 اگه نخوری نریزی و نپاشی تو زندگی باختی 💃
متاسفانه به دکتردسترسی ندارم اماچندماهه پیش آزمایش دادم ومشکلی نداشتم
عاشق صدای قدمات شو وقتی که داری دل میکنی میری مخصوصا از آدما.... میگن بخشیدن یعنی اشتباه دوباره هیچ وقت نبایدیه اشتباهودوبارتکرارکنییی... برام دعاکنید😊یه مدت نیستم وقراره باحال خوب براتون تاپیک بزنم یه روزی♥
خوردن ارده تاثیرداره؟؟ واقعیتش برنج روهروزمیخورم وگوشت هم حداقل هفته ای سه چهاربارمیخورم🥲کلافه شدم