2777
2789

سلام وقت بخیرببخشیدمن ۲٠سالمه ووزنم ۴٠ هست وازلاغری خیلی شدیدخسته شدم سه ماه هست که ازسویق های چاقی حکیم بانواستفاده کردم وفقط صورتم تغییرکرده خواهش میکنم اگه نظری داریدبهم بگید؟؟ اینکه خوردن سویق هاروادامه بدم؟؟ راه دیگه ای نمیدونین که بدون عوارض باشه؟ ممنونتون میشم کمکم کنید

عاشق صدای قدمات شو وقتی که داری دل میکنی میری مخصوصا از آدما.... میگن بخشیدن یعنی اشتباه دوباره هیچ وقت نبایدیه اشتباهودوبارتکرارکنییی... برام دعاکنید😊یه مدت نیستم وقراره باحال خوب براتون تاپیک بزنم یه روزی♥

برو‌پیش متخصص تغذیه علتشو بفهم اول

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!

ازمایش دادی؟

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اسکلت بودم واسه کیست هام قرص خوردم شکم و پهلو آوردم 

دلم برای زمانی که هر چی میخوردم چاق نمی‌شدم تنگ شده  

دلتو بیخیالی یادش بده 💃 هر طرف که باد میاد بادش بده 💃دیروز که گذشته💃 فردا رو کی دیده💃 پس امروزو عشقه 💃 مبادا که بشینی به عشقی چشم بدوزی 💃 تو این دوره و زمونه به آتیشی بسوزی💃 اگه نخونی نرقصی خوش نباشی تو زندگی باختی 💃 اگه نخوری نریزی و نپاشی تو زندگی باختی 💃

۳ وعده تو هرروز سعی کن کامل بخوری و میان وعده هم هر چی تونستی بخور

سوپ و آش خوبه رو اشتها تاثیر خوب میزاره. یا بعداز غذا بخور یا بعنوان میان وعده

آب هم زیاد بخور هرروز برا خودت بطری پر کن که تا شب همشو بخوری

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼

منم همین طورم 

الن ۳۸ سالمه با دو تا بچه ۴۶ کیلو هستم 

قبل از حامله شدنم ۳۸ تا ۴۰ بودم

یعنی یک‌ کیلو کم میکنم انگار دنیا رو سرم خراب میشه چون میدونم برگشتی نداره

ماله ژن ه دیگه ، کاریش نمیشه کرد

برو‌پیش متخصص تغذیه علتشو بفهم اول

متاسفانه به دکتردسترسی ندارم اماچندماهه پیش آزمایش دادم ومشکلی نداشتم

عاشق صدای قدمات شو وقتی که داری دل میکنی میری مخصوصا از آدما.... میگن بخشیدن یعنی اشتباه دوباره هیچ وقت نبایدیه اشتباهودوبارتکرارکنییی... برام دعاکنید😊یه مدت نیستم وقراره باحال خوب براتون تاپیک بزنم یه روزی♥
ازمایش دادی؟

آره چندماهه پیش

خوردن ارده  سیب زمینی پخته وکبابی با کره  برنج گوشت

خوردن ارده تاثیرداره؟؟ واقعیتش برنج روهروزمیخورم وگوشت هم حداقل هفته ای سه چهاربارمیخورم🥲کلافه شدم

برو باشگاه دوره بردار

مشکل اینه روستاهستم وباشگاه نداریم وگرنه دوس داشتم برم