2777
2789
عنوان

۱۲۳ یا اورژانس خانوادگی چطوره

126 بازدید | 6 پست

کسی تاحالا باهاشون تماس گرفته

وقتی باهاشون تماس میگیری فقط میان یا پشت تلفنم میشه باهاشون صحبت کرد؟

اصلا پاسخگویی درست حسابی دارن و میشه روشون حساب کرد یا نه

یکی تو این سایت تماس گرفته بود میگف اصلا رسیدگی ندارن

دگ نمیدونم شاید به شما رسیدگی کنن

مشکلت چیه گل؟ 

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر وقت تماس گرفتم اونا سریع اقدام کردن ، طرف خودش حمایتشون رو قبول نکرده . 

چون بهت زنگ میزنن و میگن نتیجه اقداماتشونو . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

واقعا خوبه  یعنی باهات حرف می‌زنند تا آروم بشی اگه بخوای میان دم در اگه نه نمیان

من زنگ زدم و گفتم نمیخوام بیاین پیش درو همسایه آبروم میره  گفتند فردا با همسرت بیا فلان اداره  که رفتیم و کلی مشاوره رایگان به منو همسرم دادن

پدرم اذیتمون میکنه

خدا هدایتش کنه 😑

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔