2777
2789

من دهمم روزی ۳ ساعت الی ۴ ساعت ولی خیلی از نظرم کمه هرکار میکنم سختمه ببرم تایمو بالاتر تستم کم میزنم پنج الی ۱۰ معمولا فقطم زیست

مثلا میتونم پنج ساعت تمام زیست بخونما ولی برای اینکه دروس مختلف بخونم سخت میشه. 

اگه تو برنامه ریزی مشکل داری بگو من یسری چیزای خوب میدونم

دوازدهم تجربی ام روزی با کلی اتلاف وقت ولی ۱۰ ساعت رو میخونم و میانگین تستم ۱۲۰ تا ۱۵۰ هست ولی میتونه تا ۲۰۰ و بالاتر هم بره چون به عمومی ها کم اهمیت میدم 

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میتونی بهم بگی ساعت بیداری خوابت و ساعت شروع مطالعتو 

من از اولش سحر خیز بودم برا همین ۶ بیدار میشم و ۱۲ میخوابم نهایتا ساعت ۷ شروع میکنم و تا شب ۱۰ ساعت رو میخونم ولی گفتم با کلی اتلاف وقت...اگر ۶ بیدار شی تا شب ۱۸ ساعت فرصت داری و به راحتی میتونی ۱۲ و ۱۳ ساعت درس بخونی😍

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]
من از اولش سحر خیز بودم برا همین ۶ بیدار میشم و ۱۲ میخوابم نهایتا ساعت ۷ شروع میکنم و تا شب ۱۰ ساعت ...

هفتدو نیم بیدار میشم که تا ۱۲ سر کلاس انلاین واقن هیج کاری نمیکنیم ساعت ۱ شروع میکنم تا ۱۰ اونم واسه درس مثلا فیزیک شیمی خیای تنبلی میکنم

ببین اینکه میگی ۵ ساعت زیست درست نیست الان دهمی و بهترین موقعس برای ساختن عادت ها و روش های خوب قدر بدون زود میگذره 

هفتدو نیم بیدار میشم که تا ۱۲ سر کلاس انلاین واقن هیج کاری نمیکنیم ساعت ۱ شروع میکنم تا ۱۰ اونم واسه ...

اگه تدریس مدرستون خوب نیست استفاده نکن 

ببین اینکه میگی ۵ ساعت زیست درست نیست الان دهمی و بهترین موقعس برای ساختن عادت ها و روش های خوب قدر ...

اره واقعا هنوز هیچی نشده رسیدیم به دی... به نظرم برنامم خوبه هرروز مینویسم دقیق ساعت بیداری تعداد تست و اینا همه رو ولی بیشتر از ۴ نمیشه

هفتدو نیم بیدار میشم که تا ۱۲ سر کلاس انلاین واقن هیج کاری نمیکنیم ساعت ۱ شروع میکنم تا ۱۰ اونم واسه ...

شیمی رو اونطور که من میگم بخون اول آموزش ببین بعدش بیا تک تک درسنامه و تست های خیلی سبز رو بزن و تحلیل کن به دقت نکات مهمشو علامت بزن من از شیمی متنفر بودم ولی با این کار هم علاقم بیشتر شد و هم ۷۰ تا ۸۰ میزنمش😊

اره واقعا هنوز هیچی نشده رسیدیم به دی... به نظرم برنامم خوبه هرروز مینویسم دقیق ساعت بیداری تعداد تس ...

به نظرت چرا بیشتر از چهار نمیشه حتما یه دلیلی داره

شیمی باز بهتر از فیزیکه اره همین کارو میکنم مرسی😍

فیزیک من هم دهم مشکل داشتم ولی تست زیاد زدم راه افتادم ببین سعی کن درسنامه و سوال ها رو بادقت بزنی هم تشریحی هم تستی کامل تحلیل کنی اصلا نذار سفید بمونه چن بار مرور کن به خدا همیناس

بد نیست کلا مجازی خوب نیست. ولی مجبوریم سر کلاس باشیم

یه درس دیگه بخون فقط حضور بزن