2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دولتی خیلی خیلی معتبرتره مدرکش

ورشکستع هم نمیشی زیر بار شهریه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

دولتی اول هزینه هاخیلیی کمتره مثل مدرسه دولتی وغیردولتی

دوما آدم خنگ کم داره،دانشگاه آزاد جای هرکی رسیده هاست

معمولا البته مطمئن نیستم این موردرو ولی خوابگاه میدن و...

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد
همه چیش بهتره دیگخ دولتی  ازاد راحت تر میگیرن نمره راحت تر میدن گیر نمیدن

این خدایی فکر غلطی هست جدا والله ما یه درس ۶ بار هم میندازنمون اصلا اینجوری نیست حداقل دانشگاه من که عذاب بود

دولتی اول هزینه هاخیلیی کمتره مثل مدرسه دولتی وغیردولتی دوما آدم خنگ کم داره،دانشگاه آزاد جای هرکی ...

وایی شما دکتر مهندسا اینده هستین این طرز حرف زدن بد هستا ادم خنگ نداریم اصلا عزیزممممم هر کی توی چیزی سر رشتع داره هرکی رفت دولتی نخبه نبودااا بده اینجوری

وایی شما دکتر مهندسا اینده هستین این طرز حرف زدن بد هستا ادم خنگ نداریم اصلا عزیزممممم هر کی توی چیز ...

خنگ نه اصلاح میکنم،درس نخون یاکسی که فقط میره که رفته باشه ویه مدرکی بگیره،

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد
واقعا چه فرقی بین مدرک مثلا دوتا پرستار که یکیش آزاد خونده یکیش دولتی وجود داره؟؟؟ هیچی!

توی رشته‌های وزارت بهداشت تفاوت چندانی نداره

اما توی رشته‌های وزارت علوم، تفاوت ازاد و سراسری از زمین تا اسمونه

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.