2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

122 بازدید | 5 پست

پریروز قرار بود با خواهر شوهرم بیرون بریم یهو کفت مربضه و کنسل کرد منم نکرانش بودم دیروز تا بیدار شدم حالشو مسیجی پرسیدم خودش هر کاری با من داره چه بخواد دعوت کنه چه احوال پرسی چه تبریک همیشه مسیج زده منم عین خودش شدم مسیجی حالشو پرسیدم بدون سلام و اخوال پرسی در جوابم زد خوب نیست زدم خیلی نکرانتم پیش دکتر رفتی دیدم سین کرده جواب نداده خیلی ازش ناراحتم خیلی بدم میاد به کسی مسیج برنم ببینه جواب نده حتی تو اون تابم دیدم سوهرمم حالشو پرسیده به اون جواب داده به من نداده خیلی ناراحتم به شوهرمم‌گغتم گفت به من ربطی نداره به خودش بگو ، شما بوذبد چه رفتاری میکردید و حضوری میدیدینش بهش حرفی میزدبد و چی میگفتید 

من بودم دیگ پیگیر نبودم و سرسنگیت نر برخورد میکردم

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

من بودم دیگ پیگیر نبودم و سرسنگیت نر برخورد میکردم

من که دیگه کفتم با خودم عهد بستم تحت هیچ شرایطی دیکه بهش مسیج نمیزنم و محل دیگه نمیدم خوبی به اینا نیومده بخدا هر بار بهشون محبت مبکنم ابن رفتارارو میبینم خیلی نمک نشناسن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من که دیگه کفتم با خودم عهد بستم تحت هیچ شرایطی دیکه بهش مسیج نمیزنم و محل دیگه نمیدم خوبی به اینا ن ...

اره با خواهرشوهر چ میدونم خانواده شوهر کلا باید رسمی برخورد کرد منم تازه سرم ب سنگ خورده با دوبار تجربه و بعد از ۵ سال 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

عامو بیخیال ارزش نداره خودتو ناراحت کنی خالا جواب نداده زمین به اسمون نرسیده که

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

ازاین ببعد پرسید بپرس اونم فقط یبار زیادی نگران نشو 

با احترام برخورد کن ولی رسمی تر همین نیاز نیست نگرانشون بشی