2777
2789
عنوان

چیزکیک خورا

160 بازدید | 8 پست

سلام میخوام چیزکیک انار درست کنم..تاحالا چیز کیک نخوردم بنظرتون خوشمزه اس؟اخه بیستکویتش که شیرین..پنیرش شور..ژله انارم که یا ترش یا شیرین...نظرتون چیه؟؟همه پسنده؟؟

پنیر ماسکارپونه اصلا شور نیست

ولی من کلا دوست ندارم بازم موزیش یا شکلاتیش بهتره

جای چیزکیک ی چی دیگه درست کن

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با بیسکوییت درست نمی‌کنم. کیک یه تخم مرغی درست می‌کنم پفش کمه و پایه می‌شه اون. 

پنیر ماسکارپونه می‌زنم که شور نیست. خامه هم خامه قنادی. خیلی خوشمزه می‌شه.

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم
من با بیسکوییت درست نمی‌کنم. کیک یه تخم مرغی درست می‌کنم پفش کمه و پایه می‌شه اون.  پنیر ماسکا ...

عزیزم میشه درمورد خامه هم اگه اطلاعی داری بهم بگی خامه فرم گرفته قنادی بگیرم اماده قابل استفاده اس از فروشگاه بگیرم یا لوازم قنادی؟

عزیزم میشه درمورد خامه هم اگه اطلاعی داری بهم بگی خامه فرم گرفته قنادی بگیرم اماده قابل استفاده اس ا ...

از هر جا بگیری باید با همزن برقی بزنی که فرم‌ بگیره. انقدر بزن که رنگش براق بشه. 

از لوازم قنادی یا هایپرهای بزرگ هم می‌تونی بگیری. برند گلرود هست خیلی خوبه. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

من یه موقعی خیلی چیزکیک یخچالی درست میکردم

هم خیلس راحته هم خیلی خوشمزه هست

تو نت سرچ کن

لازمم نیست که کل قسمت پنیریشو انار بزنی

روش یه لایه ژله خیلی نازک بذار و انار بریز اگه دوست نداشتی اون قسمتو وردار موقع خوردن

من کلا طعم ترش و شیرین رو خیلی دوست دارم و کیکای میوه ای رو خیلی میپسندم