ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام من تاپیک های شما رو دنبال میکنم همیشه. شوهر شما که کرم داره قاعدتاً شما باید خیلی به خودتون برسید. درسته این که شما به خودتون نمیرسید خیانت اون آقا رو به هیچ وجه توجیه نمیکنه. اما با خودت فکر نکردی تغییرات اساسی توی خودت ایجاد کنی؟ فکر میکنی همه زیبایی ذاتی دارن؟ خیر عزیزم اکثرا به خودشون خیلی میرسن که زیبا به نظر میان. شما خیلی اعتماد به نفست پایینه. مطمئن باش دوست داشته که تورو انتخاب کرده ولی شما خودت داری خراب میکنی. خودت و زندگیت رو رها کردی. شاغل هم نیستی بچه هم نداری پس اینهمه وقت آزاد رو چکار میکنی. به اندامت برس به موهات پوستت. آرایشگاه برو. لباس قشنگ بپوش. آخه چرا اینقدر بی حالی عزیزم؟ ببخشید اگر تند رفتم دوست دارم زندگیتون بهتر شه
خدایا شکرت بابت تمام نعمتهایی که بهمون دادی، سلامتی و خانواده بالاترین نعمتها هستند، شکرت خدای مهربونم