2777
2789
عنوان

درد مقعد

1717 بازدید | 50 پست

بچه ها نصف شب از خاب بیدار میشم،از درد باید بشینم،تا آروم بشه باز بخابم،نمیدونم چ‌مرگمه پشتم درد میگیره

مجردم هستم  

کسی اینجوره؟

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

چرا و به چه علت؟🤔

🌸"ﻣﺮﺩ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻋﻘﻠﺶ" ﺑﻨﮕﺮ ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺛﺮﻭﺗﺶ"🌼"ﺯﻥ" ﺭﺍ ﺑﻪ‌ "ﻭﻓﺎﯾﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺟﻤﺎﻟﺶ"🌸"ﺩﻭﺳﺖ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻣﺤﺒﺘﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﮐﻼﻣﺶ"🌼"ﻋﺎﺷﻖ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺻﺒﺮﺵ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺍﺩﻋﺎﯾﺶ"🌸"ﻣﺎﻝ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺑﺮﮐﺘﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﻣﻘﺪﺍﺭﺵ"🌼"ﺧﺎﻧﻪ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺁﺭﺍﻣﺸﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺑﺰﺭﮔﻴﺶ"🌸"ﺩﻝ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﭘﺎﮐﯿﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺻﺎﺣﺒﺶ"🌼"فرزند" را به "ایمانش" بنگر ؛ نه به وفاداریش"🌸"پدر" و "مادر" را فقط ؛ بنگر !! هر چه بیشتر ؛بهتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا و به چه علت؟🤔

نمیدونم اصلا😥 

درد میگیره پشتم ب حدی ک میخام گریه کنم،بعد خودش آروم میشه

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
دنبالچه یا مقعد؟؟ شاید همورویید داری

مقعد،ببخشید همون محل خروج مدفوعم😭😭🤦‍♀️

مقعد،ببخشید همون محل خروج مدفوعم😭😭🤦‍♀️

همورویید یا فیسچول شاید باشه یا زخم

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
وااای دختر منم گاهی اینطوری میشم مخصوصا توی پریودی ینی میخوام بمیرم بعدم‌بیخیال میشم

آره انگار سردرده اما پشتته😭😭😭😭