2789
عنوان

غذا نمیخوره

215 بازدید | 21 پست

دو سال و نیمشه همش باهاش درگیرم.

یه مدت خوب میشه دوباره افتضاح.صبح تا شبم باید پیشش بشینم گوشی بدست یا اسباب بازی وسط خونه دائم ب بازی بگیرمش شاید یه تُکی ب غذا بزنه.

رنگ و رو زرد.رشد نمیکنه قدش ۹۰ وزنشم نکردم خیلی وقته ولی میدونم ۱۳ به بالا نیس

همش حالت تهوع داره اگر غذاش از نصف قاشق چای خوری بیشتر بشه گلاب ب روتون عق میزنه.هر جا هم میبرمش تا میگن تو میزنه زیر گریه بخاطر گرسنگیشه ک حساس میشه.خیلی خستم 

هفته ی آینده میبرمش یه آزمایش کلی براش بنویسه.کسی کوچولوش مثل بچه ی من هست؟ راهکارتون چیه؟ 

شربت زینک هم میدم گاهی اثر میکنه گاهی نه.شربت دمیترونم گاهی میدم همش ک نمیشه بچه رو ب دارو بست.

تالاسمی مینورم داره نمیدونم از این اختلاله یا نه

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

شاید از تالاسمی باشه ولی خب اشتها نداره یه شربت اشتهاآور راسیپ بخر روش نوشته به ۲سال به بالا باید چطور بدی بخوره دختر جاری منم کم اشتهاس هیچی نمیخوره ولی از وقتی راسیپ میده اشتهاش باز شده خواص دارویی هم داره آهن و اینچیزا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید از تالاسمی باشه ولی خب اشتها نداره یه شربت اشتهاآور راسیپ بخر روش نوشته به ۲سال به بالا باید چط ...

من استفاده میکنم عالیه ولی خواب اورم هست 

همزمان خوابشم تنظیم میشه 

حیف که ول کردم 

باید دوباره بدم بهش

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
شاید از تالاسمی باشه ولی خب اشتها نداره یه شربت اشتهاآور راسیپ بخر روش نوشته به ۲سال به بالا باید چط ...

کسایی ک تالاسمی مینور دارن جذب آهنشون نسبت ب آدمای معمولی بالاتره.ک ممکنه ب مرور زمان آسیب بزنه.من زینک پلاس میدم بهش

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
من استفاده میکنم عالیه ولی خواب اورم هست  همزمان خوابشم تنظیم میشه  حیف که ول کردم  ...

پس باید بپرسم از دکترش بهش بدم.چون دختر من اصلا خواب نداره

اشتها آور زینگامان هم عالیه ها 

حتما بپرس پسر من در حالت عادی۲-۳میخ‌ابه البته خوابمون زیاده ۱۲-۱بیدارمیشیم 

ولی خواب ساعت۱۰میگن هورمون رشد فعال میشه

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
کسایی ک تالاسمی مینور دارن جذب آهنشون نسبت ب آدمای معمولی بالاتره.ک ممکنه ب مرور زمان آسیب بزنه.من ز ...

مینور خیلی شدید نیست نگران نباش ماژور خوب نیست ولی اگه خواستی راسیپ بدی حتما از دکتر بپرس

عزیزم قد و وزنش خیلی هم بد نیست.خوبه اتفاقا..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

خب تالاسمی هس دکتر نگفت بهش فولیک اسیدیته قرصه

من به دخترم میدم تالاسمی هم داره مث خودم رنگ وروش خوبه الهی شکر ولی خیلی بنظرم تو سرحالی واشتها به مرور مان تاثیرمثبتی داره

اشتها آور زینگامان هم عالیه ها  حتما بپرس پسر من در حالت عادی۲-۳میخ‌ابه البته خوابمون زیاده ۱۲ ...

دقیقا از ۶ ماهگیش خواب و بیداریش همین ساعت شد و رشدش خیلی خیلی کند پیش رفت

مینور خیلی شدید نیست نگران نباش ماژور خوب نیست ولی اگه خواستی راسیپ بدی حتما از دکتر بپرس

باشه مرسی

عزیزم قد و وزنش خیلی هم بد نیست.خوبه اتفاقا..

نمیدونم خانوادم میگن رشد نداره ولی مشکلم بیشتر زمان هایی هست ک نمیتونه غذا بخوره مثل این چند روزه ک روانیم کرده