2777
2789
عنوان

غذا نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 21 پست
خب تالاسمی هس دکتر نگفت بهش فولیک اسیدیته قرصه من به دخترم میدم تالاسمی هم داره مث خودم رنگ وروش خو ...

داده ولی انقدر ک برای دارو خوردن اذیت میکنه نمیدیم بهش

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
نمیدونم خانوادم میگن رشد نداره ولی مشکلم بیشتر زمان هایی هست ک نمیتونه غذا بخوره مثل این چند روزه ک ...

خیلی خوبه عزیزم.نگران نباش.نمودار رشدشو بررسی کن..

بچه همینه دیگه عزیزم..نباید حساسیت نشوت بدی رو خوردنش تا خودش بیاد سمتت.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خیلی خوبه عزیزم.نگران نباش.نمودار رشدشو بررسی کن.. بچه همینه دیگه عزیزم..نباید حساسیت نشوت بدی رو خ ...

والا دیوونه شدم توی این دو سال خیلی شکسته شدم از بس ردش دویدم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
والا دیوونه شدم توی این دو سال خیلی شکسته شدم از بس ردش دویدم

بخدا قسم یه روزی پشیمون میشی.

نکن خواهر من.نکن.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

بخدا قسم یه روزی پشیمون میشی. نکن خواهر من.نکن.

از صبح هیچی نخورده حالت تهوع داره رنگ و روش پریده از ظهر بردمش بیرون هوا بخوره با پسر خالش بازی کنه همش گریه کرد.

اصلا حالتاش طبیعی نیس واقعا به دکتر نیاز داره

از صبح هیچی نخورده حالت تهوع داره رنگ و روش پریده از ظهر بردمش بیرون هوا بخوره با پسر خالش بازی کنه ...

خب ببرش دکتر عزیزم..

خب ببرش دکتر عزیزم..

آره این هفته وقت میگیرم