2821
2789
عنوان

تزریق ژل

| مشاهده متن کامل بحث + 8298 بازدید | 79 پست
بله

عزیزم من خیلی لبام نازک بود خیلی ها

هی میگفتن بزن نزن موندگاریش کمه فلان..

من ودوستم قرار شدباهم بزنیم رفتیم اول گفتم دوستم بره داخل ببینم طاقتش چحوریاست البته درد هرکس فرق داره رفت داخل پماد بی‌حسی اثر نکرد آمپول بی‌حسی زدن من همونجا پشیمون شدم نرفتم داخل بعداز ۲۰روز کامل رفت دوباره رفت تمدیدچون اولین بار جذب میشه دفعه بعدی موندگاریش بیشتر میشه با اون حال دوماه کلا جذب شد ...منم رفتم پیش دکتر دیگه وقتی رفتم اول باهام حرف زد گفتش اولین بار هر دکتری یک سی سی میزنه قانونش اینه دفعات بعدی زیاد میکنن به من لبات خطی هستش امیدوار نباش زیاد تغییر کنه ب جلسات بیشتر نیاز داری منم گفتم باشه اشکال نداره بزنم ببینم چی میشه باورت نمیشه اون لبای خطی من با ی سی سی ب لب قلوه‌ای روسی تبدیل شد دکتر خودش مونده بود اصلا اینقدر تغییر کردم که نگو خلاصه بعد از بیست روز رفتم تمدید گفتم دکتر تا کی موندگار میشه باز بیام گفتش شش ماه ولی کار اموز کنار دستش گفت منم مث تو بار اول زدم ولی الان ۹ماهه هنوز مونده فقط کمی تغییر کرده خلاصه منم الان ۹ماه شده فقط ی ذره تغییر کرده اعتماد بنفس آدم سر ب فلک میکسه من خیلی تغییر کردم دکتر زنگ زدم گفتم دوبار میام میزنم چقد دوام دارع گفتس تا ۲سال...گفتش دفعه سوم بزنی تا ۳الی۴سال خلاصه دائمی میشه حتی اولین بارم بزنی دیگه نزنی هیچ وقت مث لب اولی نمیشه کلل تغییر میکنه پس دکتر مهمه اصلا هزینش بالا هم نبود ۱۲۰۰.بود بعضی ها میگن درد دارع وفلا ن من دفعه دوم رفتم تمدید بدون بی‌حسی زد خدا شاهده خیلی ماهره....خواستم در اختیارت بزارم همه مث هم نیستن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نننننننننه اصلا تو آرایشگاه انجام ندی اصل نیستن بعد از ی مدت لبت سیاه میشه بخدا

کلا کنسلش کردم 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👧‍👦

فدات بشم...ی بار پول میذی ببینی چقدر خوشکل میشی تغییر میکنی پشیمون نمیشی.... آرایشگاه اینا اصلا کلا ...

درسته🫀

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👧‍👦

باور کن دوزار نمیرزه چون ماندگاریش خیلی کمه

از برند ژل بود ن این که صرفأ ژل خوب نیست

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست

من خط لبخند رو زدم خیلی راضیم بار اول دو سی سی زدم اما بار دوم و سوم هربار یک سی سی نیاز بود ،دو سه بار که تمدید کنی ماندگاریش می‌ره بالا و سالی یکبار کافیه،به هرحال هرچیزی مراقبت و تمدید میخواد ،من تو قیافم خیلی تاثیر مثبت گذاشت و راضیم

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
از برند ژل بود ن این که صرفأ ژل خوب نیست

من بهترینشو زدم بوقت خودش زیر نظر دکتر..ماندگار نیست.الکی میگن شش ماه اما مفیدش دوماهه..اما برای لب بمراتب ماندگارتره بشرط اینکه مواد داغ نخوری و قلیون نکشی

بشقاب دیوارکوب دلبر و جذاب😻💥

برای تمام مناسبتها🎁🎊

نصف قیمت بازار🙀🏃

به پستام سر بزن👈💜

روز مادر نزدیکه😍💚

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙                     

این یک پیام تبلیغاتی است

*دکتر نصیبه رستمی*

جـراح و مـتخصص گـوش ، حـلق و بـینی

جراحی بینی، جراحی لیفت صورت ، تزریق ژل

آدرس: تهران ، ونک ، خیابان صانعی ، پلاک ۲۳ ساختمان پزشکان سینا ، طبقه سوم ، واحد ۱۲

09017959599

https://www.doctor-rostami.ir/

https://www.instagram.com/drnasiberostami/

2790
2823
2791
2779
2792