عزیزم من خیلی لبام نازک بود خیلی ها
هی میگفتن بزن نزن موندگاریش کمه فلان..
من ودوستم قرار شدباهم بزنیم رفتیم اول گفتم دوستم بره داخل ببینم طاقتش چحوریاست البته درد هرکس فرق داره رفت داخل پماد بیحسی اثر نکرد آمپول بیحسی زدن من همونجا پشیمون شدم نرفتم داخل بعداز ۲۰روز کامل رفت دوباره رفت تمدیدچون اولین بار جذب میشه دفعه بعدی موندگاریش بیشتر میشه با اون حال دوماه کلا جذب شد ...منم رفتم پیش دکتر دیگه وقتی رفتم اول باهام حرف زد گفتش اولین بار هر دکتری یک سی سی میزنه قانونش اینه دفعات بعدی زیاد میکنن به من لبات خطی هستش امیدوار نباش زیاد تغییر کنه ب جلسات بیشتر نیاز داری منم گفتم باشه اشکال نداره بزنم ببینم چی میشه باورت نمیشه اون لبای خطی من با ی سی سی ب لب قلوهای روسی تبدیل شد دکتر خودش مونده بود اصلا اینقدر تغییر کردم که نگو خلاصه بعد از بیست روز رفتم تمدید گفتم دکتر تا کی موندگار میشه باز بیام گفتش شش ماه ولی کار اموز کنار دستش گفت منم مث تو بار اول زدم ولی الان ۹ماهه هنوز مونده فقط کمی تغییر کرده خلاصه منم الان ۹ماه شده فقط ی ذره تغییر کرده اعتماد بنفس آدم سر ب فلک میکسه من خیلی تغییر کردم دکتر زنگ زدم گفتم دوبار میام میزنم چقد دوام دارع گفتس تا ۲سال...گفتش دفعه سوم بزنی تا ۳الی۴سال خلاصه دائمی میشه حتی اولین بارم بزنی دیگه نزنی هیچ وقت مث لب اولی نمیشه کلل تغییر میکنه پس دکتر مهمه اصلا هزینش بالا هم نبود ۱۲۰۰.بود بعضی ها میگن درد دارع وفلا ن من دفعه دوم رفتم تمدید بدون بیحسی زد خدا شاهده خیلی ماهره....خواستم در اختیارت بزارم همه مث هم نیستن