2821
2789
عنوان

تزریق ژل

| مشاهده متن کامل بحث + 8298 بازدید | 79 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم زدم خط خنده....دور چشم.....بینی....ژل لب.....ماندگاریشم خوب بود دو سال موند....تازه بیشترم میموند ولی من بعد از دو سال دوباره زدم....البته غیر از ژل لب ها

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

به درد عمم میخوره، خواهرم ۲تومن داد خط لبخندشو زد اصلااا مشخص نیس

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
آقا قیمت مشکوک میزنه انقدر پایین نباید باشه برند یا دیسپورت یا مصپورت الان شده یک تومن

منم اولش نزدم مشکوک بودم البته گرونترم داره تو آف 250 بود دوستام زدن چند وقت بعدش من زدم ولی نسبت به جاهای قبلی بهتر بود ابروهام بالا نرفت باز شد 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
عه جدی

اره عزیزم،همین ۱ماه پیش زد ولی اصلا تاثیری نداشت

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
2790
2823
2791
2779
2792