2777
2789

شوهرم شکاکه .به شدت درونگراس برخلاف من که برونگرام واجتماعی.توی 8 سال زندگی نه عروسی اومده باهم نه مجلس ختم شاید درحد8 بار کلا مهمونی اومده.خودش میگه عاشقمه ولی من بخاطر بدیهاش دیگه دوستش ندارم.توی دعوا بی نهایت به خانوادم فحش میده توهین میکنه تحقیر میکنه .دهن بینه به شدت.کل اتفاقای زندگیمو واسه خانوادش تعریف میکنه.وقتی دعوا میکنیم پشت سرم پیش خانودش بدگوییمو میکنه.دروغ زیاد گفته.اصلا مسایل مالیشو بهم نمیگه.به عالم وآدم بدبینه.بعضی وختا وحشتناک سنگدل میشه.میگه با دوستان حرف نزن.میگه گوشی ساده داشته باش.متاسفانه یه بچه هم دارم.قبل از بچه دارشدنم التماس خانوادموکردم طلاق بگیرم حمایتم نکردن اصلاا.دو سه بار درطول زندگی دست روم بلند کرده.ازخانوادم بیزاره.هرقبرستونی بریم باید مادروخواهرشم بیان.

زمین تا آسمون باهم تفاوت داریم جلوی خانوادش جوری وانمود میکنه ازم متنفره وقتی تنهاییم اینقد بهم محبت میکنه حالم بهم میخوره..پارانویید داره ولی میگه تو مریضی من مشکلی ندارم.همش میگه بانقشه زنم شدی که داراییمو بالا بکشی..نکات مثبتش.چشم پاکیشه با دست ودلبازی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هروقت دعواداریم وسط دعوازنگ میزنه به پدرش وخواهرش ویک طرفه براشون تعریف میکنه.وقتی مشکلی برام پیش بیاد به جای اینکه مثل تکیه گاه بهش نگاه کنم ازش میترسم که بهم سرکوفت میزنه.توی لحظات سخت زندگیم هییییچ وقت پشتم نبوده هیچ وقت.چندین جلوی پدرم بی احترامی کرده بهش وسط دعوا.پدرخوبی برای دخترم ازلحاظ مالی هست ولی روحی اصلا