2777
2789
عنوان

گناه نیست؟

156 بازدید | 17 پست

سلام دوست های عزیزم من دوس ندارم شوهرم ۲ روز خونه باشه یه هفته تو راه و دوری ازش واقعا سختمه میخوام هر دعایی هر چله و نذری انجام بدم شوهرم میخواد شریک بشه ماشین سنگین پشیمون بشه از اینکار  بنظر شما گناه نیست ؟یا اینکه امکان داره خداصدامو بشنوه؟

فکر نکنم گناه باشه

ان شالله حاجت روا شید

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

نه چ گناهی

وقتی دل همسر رضا نباشه خوشی توش نیست

دلت راضی نیست ازت دور باشه حق داری خب

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیز دلم دعا کنید پشیمون بشه اگه اینجوریه

ان شالله 

به خودش نگفتین راضی نیستین؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
نه چ گناهی وقتی دل همسر رضا نباشه خوشی توش نیست دلت راضی نیست ازت دور باشه حق داری خب

واقعا سخته برام هر بار میره با چشمای گریون راهیش میکنم مثل بچه ها هر بار یه بهانه میارم واسه گریه هام اصلا بی توجه بهم کار خودشو میکنه 

اگه اینطوریه واسم دعا کنید نشه منم برات صلوات فرستادم 

ان شالله  به خودش نگفتین راضی نیستین؟

چرا هر بار بخدا با گریه بدرقه میکنم بهشم میگم سختمه واقعا نمیتونم باز کار خودشو میکنه بیتوجه بهم حتی دعوامون شد سر این مسئله گفت برو خونه بابات منم بغض کردم گفتم خونه بابام همه چی فراهم بود اومدم بخواطر تو اینو میگی بعدم معذرت خواهی ....ولی باز رفت

واقعا سخته برام هر بار میره با چشمای گریون راهیش میکنم مثل بچه ها هر بار یه بهانه میارم واسه گریه ها ...

توکلت ب خدا باشه عزیزم

ب خدا بگو ک‌راضی نیستی اون تنهات نمی ذاره 

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
اره اعی خدا کی میشه من ماشین سنگین بخرم برم جاده عاشق ماشینم

خواهشا وقتی همچین چیزی برا خودتون می خوایید قبل ازدواج همسرتون از این مسئله آگاه کنید تا خدایی نکرده مثل الان من یه روز سرش نیاد  

همش استرس ،ترس ،نگرانی

خواهشا وقتی همچین چیزی برا خودتون می خوایید قبل ازدواج همسرتون از این مسئله آگاه کنید تا خدایی نکرده ...

نه

من منظورم قبل ازدواجه

از ۲۵ میرم رو ماشین ایشالا

تا ۲۸ سالگی زن میگیرم

و بعدی هم گه ازدواج کردم زنمم همرام میبرم جاده که تنها نباشه تو خونه

جهان سوم جاییست که درامد یک دعا نویس از یک برنامه نویس بیشتر است .