2777
2789
عنوان

همسرم...

273 بازدید | 34 پست

من برونگرا..همسرم درونگراست..

دوران عقدیم..

خانوادم واطرافیانم همه اهل جنب وجوشن..منم کم وبیش همینطورم..ولی همسرم ساکت وآروم..اگه درباره تخصصش یا فنی که بلده حرف پیش بیاد میگه ومیخنده ولی اگه کسی باهاش حرف نزنه اونم ساکت واروم سرش تو گوشیش..

بقیه فکر میکنن ناراحته ولی واقعا نیست ..فقط تیپ شخصیتیش این شکلیه...

اخلاقش خوبه ..

تودوران نامزدی وآشنایی این صفت ازهمسرم زیاد مشخص نبود الان بعداز یه مدت عقد پی بردم...

لطفا نگین جداشو و...چون هیچ‌آدمی کامل نیست،اگه راهکاروتجربه ای دارید لطفا بگید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو مشاور. چون بمرور دچار مشکل میشی. از الان راهکار درست براش در پیش بگیر

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
درونگراها اینجورین مثل خودم☹

من‌یه دوست تودوران مدرسه داشتم اون درونگرا بود ومن برونگرا خیلی همدیگه رودوست داشتیم ولی اذیت میشدم خیلس چون من خاطره تعریف میکردم..ازریزودرشت میگفتم ولی اون مثلا میدفت سفر ولی جتی اسم شهرش روتامن نمیپرسیدم‌نمیگفت

اونقدر فک نکنم مشکل باشه اگر بتونین با هم کنار بیایین و اینکه میگی یه موضوع که مطرح بشه شرکت می‌کنه داخلش باید ببنید علایق های مثل همتون چیا هست اونا رو انجام بدین 

برو مشاور. چون بمرور دچار مشکل میشی. از الان راهکار درست براش در پیش بگیر

دقیقا توهمین فکرم..ولی میترسم یه وقت مشاور چیزی بگه که ته دلم خالی بشه

اونقدر فک نکنم مشکل باشه اگر بتونین با هم کنار بیایین و اینکه میگی یه موضوع که مطرح بشه شرکت می‌کنه ...

ببین مثلا من میشینم براش تعریف میکنم دیشب الرژی فصلیم خیلی اذیت کردوازاین حرفا نتونستم بخوابم عزیزم بعد رفتم سر کار وخلاصه حرف میزنم..بعد تهش میگه آهااا..‌

ولی درصورتی که قبلش داشت یه بنده راجب فنش پشت تلفن صحبت میکرد..ازموضوعاتی که خوششون بیاد حرف میزنن انگار...چندروز دیگه تولدش میخوام براش جشن بگیرم ولی ازتزس واکنشش میترسم دلم بشکنه اخه سایلنت😄

دوسش داشته باش همینجوری که هست

همسر منم درونگرا

بگرد باهاش موضوع مشترک مورد علاقه پیدا کن و صحبت کن

از حرفاش تمجید کن

از آرومی و آقاییش پیش خانوادت تعریف کن

تا حدی که خانواده ات آروم و مودب و بجا صحبت کردن براشون بشه ارزش

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

الویت الف

عسل098123 | 52 دقیقه پیش
2791