2777
2789
عنوان

همسرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 34 پست
زوم کردی روش روی خوبی هاست زوم کن کمااینکه شما هم بی عیب نیستی براش

صدالبته که درست میگی عزیزم..ولی خب یکم اذیتم مثلا اگه وقت ازاد پیش بیاد من ترجیح میدم بریم بیرون ولی اون ترجیح میده بیاد خونمون بعد دوتایی بریم یه گوشه..

دوسش داشته باش همینجوری که هست همسر منم درونگرا بگرد باهاش موضوع مشترک مورد علاقه پیدا کن و صحبت ک ...

خودتون برونگرایین؟

میشه ببشتر توضیح بدی درباره اشتراکات؟

ازخوبیش خیلی پیش خانوادم میگم..مثلا مامانم میگه چرا ناراحته همش؟میگم مامان ناراحت نیست باورکن کلا مدلش این شکلیه..یا مثلا سکوتش

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین مثلا من میشینم براش تعریف میکنم دیشب الرژی فصلیم خیلی اذیت کردوازاین حرفا نتونستم بخوابم عزیزم ...

خب با خودش تا حالا صحبت کردی میگی هم که اخلاقش خوبه بهش بگو عزیزم دوست دارم وقتی دارم درباره یه موضوع صحبت میکنم تو هم نظرتو بگی دربارش و مشارکت کنی باهام نشون بدی برات مهمه بعد مثلا هم درباره چیزایی که تو دوست داری صحبت کنین هم مسائلی که همسرت دوست داره باید هر دو تلاش کنین برای حل کردن این مشکل بگو توقعت چیه و دوست داری چطوری برخورد کنه ولی نه با بحث یا ناراحتی آروم و با آرامش 

صدالبته که درست میگی عزیزم..ولی خب یکم اذیتم مثلا اگه وقت ازاد پیش بیاد من ترجیح میدم بریم بیرون ولی ...

مثلا اگر هفته ای یه روز  میاد یک هفته رو به پیشنهاد تو برین بیرون بگو دوست دارم با تو برم فلان جا با هم باشیم و تجربش کنیم چون برام مهمی دوست دارم همراهیم کنی یه هفته هم طبق چیزی که اون دوست داره خونه باشین ولی باید با هم صحبت کنین تا مطرحش نکنی که اون متوجه نمیشه تو راضی نیستی از این وضع

خب با خودش تا حالا صحبت کردی میگی هم که اخلاقش خوبه بهش بگو عزیزم دوست دارم وقتی دارم درباره یه موضو ...

صحبت میکنم باهاش خودش گفت خیلی تلاش میکنم ولی انگار فایده نداره‌‌‌.مثلا یه بار اومد خونمون بازم کمی سکوت وگرفته بعد من علتش روپرسیدم میخندید باخودش میگفت تازه یعنی مثلا کلی تمرین کردم😄😄

خودش میگه دست خودم نیست درونگرام..

بعد میگم خب دوست دارم نسبت به حرفایی که بهت میزنم واکنش نشون بدی میگه یعنی چی بگم؟؟

مثلا اگر هفته ای یه روز  میاد یک هفته رو به پیشنهاد تو برین بیرون بگو دوست دارم با تو برم فلان ...

درهفته سه یا چهارروزش اینجاست...

همه این پیشنهادات واین راهکارو امتحان کردم تایه مدت خوبه ولی بازم تغییر میکنه..

زیاد راجب مسائل فکر میکنه به خصوص مسائل مالی به خاطر همین حتی وقتایی که بیرونیم هم سکوت وریلکس بودنش عذابم‌میده..دوسش دارم واونم دوسم داره واقعا. ولی حس میکنم این ویژگیش خیلی رواعصابمه به خصوص اینکه پدر ومادر واطرافیانم هم خیلی میگن

صحبت میکنم باهاش خودش گفت خیلی تلاش میکنم ولی انگار فایده نداره‌‌‌.مثلا یه بار اومد خونمون بازم کمی ...

خب خوبه که خودش دوست داره سعی کن اولا خودت بهش کمک کن سر صحبت باز کنه بگو‌ اصلا اولش چی بگه چه حرفایی بزنه بگو مثلا توجه کنه تو چطوری به حرفاش واکنش نشون میدی توی شرایط مختلف و چیا میگی اشکال نداره اگر اولش چیزایی میگه که تو بهش میگی کم‌کم یاد میگیره و براش راحت میشه من خودم میانگرام با یکی از دوستام می‌گفت یه چیزی بگو بعضی وقتا میگفتم چی بگم می‌گفت مثلا درباره خودت درس کتابی که خوندی فلان جا که رفتی اولش که گفت دیگه بعدش به مرور من میدونستم چیا بگم چون میانگرا یهو میبینی یه مدت کلی تو بحث شرکت میکنم و حرف میزنم دو ساعت بعدش ساکتم میگم چی بگم 😂😂😅

خودتون برونگرایین؟ میشه ببشتر توضیح بدی درباره اشتراکات؟ ازخوبیش خیلی پیش خانوادم میگم..مثلا مامان ...

نگومدلش اینه

بگو مامان بهترچیه مرد حرف الکی بزنه

من عاااشق همین عقلانیت و کمالاتشم

بگو اصلا اینکه  مرد سنگین و گزیده گو داشتن یعنی اینکه خدا خیلی دوستم داشته

من خودم خیلی برون گرام

ولی چون خیلی از برون گرایی ضربه خوردم خودم هم آروم و ساکت شدم و کم حرف میزنم

آدم هر چی توی این دور و زمونه کمتر صحبت کنه راحت تره 

ما مثلا در مورد سختی های بهم رسیدن حرف می‌زنیم  که چه خاطراتی داشتیم 

در مورد دانشگاه مون چون هم دانشگاهی بودیم

در مورد کارمون  چون هر دو علوم پزشکی هستیم

به هر حال هر کی ی چی میپسنده

فک نمیکنم اینقدر بدبین نباش از الان مشاورا و روانشناسا تا جایی که میدونم اول راهکار میدن

ازمشاورای تلفنی چی کمک بگیرم یااینکه دوتایی حضوری بریم؟

درهفته سه یا چهارروزش اینجاست... همه این پیشنهادات واین راهکارو امتحان کردم تایه مدت خوبه ولی بازم ...

خب ببین یکم اولا خودت باید به حرفش بیاری بعد بین راه باهاش صحبت کن نه خیلی زیاد برای شروع مثلا برید خرید بعد ازش نظر بخوا بگو کدومش قشنگه بگو یه مکان خودش انتخاب کنه بیرون از خودتون و علایقتون حرف بزنین اگر خیلی میگی روی مسائل مالی حساس درباره همون مورد بگو دوست داری باهام راجبش صحبت کنی سبک بشی منم شنونده باشم بگو دوست دارم با همدیگه مشکلا و مسائل حل کنیم و از همدیگه حمایت کنیم