2777
2789
عنوان

خر پول های عرب

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارایش ضدآب میکنن😂😂

من اینقدر ذهنم فقیره,مغزم به اینجاش قد نمیده  

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
تهوع میگیرم از این برداشت ها ، مثلا چی ؟؟؟؟ 

تهوع چرا منظوری نداشتم 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
یکی از آشناهامون از اینجا میره ترکیه موهاشو رنگ میکنه و کلی تفریح برمیگرده،حالا شوهرش تو شهرداری یه ...

واقعا جای تاسفه ، چجوری میتونن با پول مردم این کارارو بکنن ، تو لبنان هم رییس های بانک ها ، نه میلیارد دلار پول مردم رو بردن اروپا

لبنان و ارمن کع مال ایران نیس ایسگاه کردی😶

نمیدونم چرا اینقدر سخته درک کردنش ، من ایرانی هستم فقط مسیحی هستیم و از ارامنه ایران و مهاجرت کردم لبنان 

تهوع میگیرم از این برداشت ها ، مثلا چی ؟؟؟؟ 

عزیزم  اینجا  مریض زیاد هست 

من تاپیک  طنز گذاشته بودم  که کاربرا  دلشون شاد بشه یه عقده ای اومد  با چند تا کاریری فیک  گزارش زد ترکوند 

البته خودشم کاربریش الحمدالله ترکید 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بله ، ایرانی_ ارمنی

چه جالب نمیدونستم ارمنیهای ایران لبنان مهاجرت کردن 

موفق باشی 

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

عزیزم  آره کلا اکثر عرب ها مخصوصا عرب های غیر ایرانی پولدارن  

بعد هم یه ضرب المثل دارن میگن عرب باش راحت باش 

یعنی دوست دارن عیش دنیا را بکنن  

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

عزیزم  اینجا  مریض زیاد هست  من تاپیک  طنز گذاشته بودم  که کاربرا  دل ...

واقعا تعجب میکنم ، متاسفانه ، منم خیلی دلم شکست ، من قدم خیلی بلند هست و یه عکسی از خودم گذاشتم ، بعضی ها حمله کردن بهم که تو فیکی و اینا ، با اینکه پیج اینستاگرامم باز هست و میتونستن بفهمن که خودمم و فیک نیستم ، مردم لبنان واقعا از این کار ها ندارن اصلا ، اما متاسفانه ما ایرانیا فقط دنبال اذیت همیم