2777
2789
عنوان

خر پول های عرب

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 42 پست
لبنان و ارمن کع مال ایران نیس ایسگاه کردی😶

اتفاقا بزرگترین معمارها و اهنگسازهای ایران ارمنی بودن فقط دینشون مسیحی هست 

مثلا مارتیک 

.اندی ویگن 

واروژان 

وارطان 

اینا ارمنی های ایرانی هستن که بعد انقلاب خیلی هاشون مهاجرت کردن 

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم از درکت و توضیحت عزیزم راحتم کردی

خواهش عزیزم کاش مردم میدونستن فارغ از هر دین هرجای دنیا باشیم همه ایرانی هستیم ♥️🌹

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
واقعا تعجب میکنم ، متاسفانه ، منم خیلی دلم شکست ، من قدم خیلی بلند هست و یه عکسی از خودم گذاشتم ، بع ...

اینجا آدم جرات نداره از خوشی بگه یا میگن دروغه یا حسرت میکشن  و نفرین میکنن 

من چند ماه پیش عکس یه کفش که از دیجی خریده بودم گذاشتم گفتم فلان قیمت خریدم چند نفر اومدن گفتن دروغ میگی عقده کفش گرون داری در حالی که اولا من پز ندادم خودشون پرسیدن چقدر خریدی  من فقط راجع به مدل کفش نظر خواستم  .بعد هم توی سایت دیجی کالا خب میتونستن ببینن که من راست میگم 

عقده ای حسود  اینجا زیاد هست بلانسبت بعضی کاربرای خوب 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

اینجا آدم جرات نداره از خوشی بگه یا میگن دروغه یا حسرت میکشن  و نفرین میکنن  من چند ماه پ ...

منم تاپیک درد و دل زدم که خونمون ویلایی هست صد گرم طلامو دزد برده 

طرف اومده میگه اومدی پز بدی 

میگم بدبخت شدم کجاش پز دادن داره با این حالم 😕

اینجا آدم جرات نداره از خوشی بگه یا میگن دروغه یا حسرت میکشن  و نفرین میکنن  من چند ماه پ ...

چرا آخه ؟؟؟ مگه ما همدیگرو میشناسیم که من بخوام پز بدممم ؟؟؟؟ چرا مریضن اینقد

چرا آخه ؟؟؟ مگه ما همدیگرو میشناسیم که من بخوام پز بدممم ؟؟؟؟ چرا مریضن اینقد

نمیدونم والا 

من خیلی از این رفتارا دیدم اینجا.  دیگه فکر کن توی واقعیت چطورن 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

یه تاپیک بود

استارتر پرسید تنقلات چی میخورین

من ج دادم

ریختن سرم خوردنی هات رو داری جار میزنی 6 نفر لایکش کردن

من فورا حذف کردم و گریه تا دوروز سرم درد میکرد

اینجا خیلی اوقات هزارتا تجربه و فکر و نظر دارم فقط واسه احراز از چنین برخوردهایی ج نمیدم

بعد استارتر شاکی که فقط خیانت و خانواده شوهر میاین 

وقتی ظرفیت سایت پایینه همه خودسانسوری نیکنند

یه تاپیک بود استارتر پرسید تنقلات چی میخورین من ج دادم ریختن سرم خوردنی هات رو داری جار میزنی 6 ن ...

من خوشحال بودم بعد از چن سال به زور عربی و فرانسه حرف زدن میتونم تو نی نی سایت با هم وطن هام باشم که متاسفم واااااقعا

یه تاپیک بود استارتر پرسید تنقلات چی میخورین من ج دادم ریختن سرم خوردنی هات رو داری جار میزنی 6 ن ...

دقیقا عزیزم 

به قول یکی گفت  چرا عکس بچه اش را توی ماشبن سانروف گذاشته شاید یکی بچه اش سر نداشته باشه   (تیکه انداخته بود به اینایی که میگن عکس خونه و ماشین و‌مبلمان لوکس نذارین) آخه که توی اینستا پره از این عکسا 

پس چرا اونجا میرن میبینن چیزی نمیگن 

من خوشحال بودم بعد از چن سال به زور عربی و فرانسه حرف زدن میتونم تو نی نی سایت با هم وطن هام باشم که ...

🌷🌷💓💎

عزیزمممممم اینقدر این اتفاق ها میافته طرف با ذوق از خریدش میگه تو ذوقش میزنن

طرف از مشکلش میگه... 

همش دل شکوندن و قضاوتها و گفتار تلخ 💔💔

اصلا باورم نمیشه صحبت یه خانم بالغ باشه

🌷🌷💓💎 عزیزمممممم اینقدر این اتفاق ها میافته طرف با ذوق از خریدش میگه تو ذوقش میزنن طرف از مشکلش ...

منم گاهی فکر میکنم یک عده بچه عقده ایی هستن ، من یخ زن سی و چند سالم ، با بچه دوماهه و متاهل چرا باید بیام عکس فیک بدم ؟؟؟ کی چی بشه ؟؟؟ 

کار در منزل باگوشی 

آموزش عکس های آتلیه که توی اینستا و... کلی طرفدارداره انواع تم :تولد.یلدا.کودک.ماهگرد

میتونید کارکنیدآموزش بدید زمینه بفروشید 

کسی خواست درخدمتم 

فقط چت بیایدشخصی

عکس یلدایی هم انجام میدم براکوچولوهاتون😍