2777
2789
عنوان

ژل رویال

638 بازدید | 5 پست

کسی بوده مشکل پریودی داشته باشه با ژل رویال پریود شده باشه و یا پریودش منظم شده باشه؟

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

عزیز برای تنظیم عادت. ، پودر گیاهی گلستاگز رو خوردم خیلی خوب بود البته از من نامنظم بود و زیاد بود ولی باید از حکیم طب سنتی پرسید . الان خیلی خیلی طب سنتی پیشرفت کرده من چند سال برای تنظیم قرص می‌خوردم اصلا تاثیر. نداشت بدنم رو هم مریض کرد اما با یکبار استفاده از پودر گیاهی تنظیم شد و فعلا تنظیم هست . محصولات شرکت شفای کردستان عالیه ولی باید از فرد حکیم و افراد دوره دیده سوال کرد و خودشون تجویز کنند . مشکلتون رو بهشون بگید دستورالعمل میدن .

توکل بخدا سلامت باشید همیشه 😘

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
عزیز برای تنظیم عادت. ، پودر گیاهی گلستاگز رو خوردم خیلی خوب بود البته از من نامنظم بود و زیاد بود و ...

سلام عزیزم...خیلی خیلی ممنونم از توضیحاتت..پودر گیاهی گلستا گز رو کدوم دکتر طب سنتی برای شما تجویز کردن؟...خدا رو شکر که برای شما تنظیم شد...مال من که قطع شده...شرکت شفای کردستان تو اینترنته؟...تو تهران نمایندگی ندارن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز برای تنظیم عادت. ، پودر گیاهی گلستاگز رو خوردم خیلی خوب بود البته از من نامنظم بود و زیاد بود و ...

عزیزم میشه بگید چطوری باید باهاشون تماس بگیرم و مشکلمو بگم؟

عزیزم ببخشید مزاحمت شدم...شما اینترنتی ویزیت شدی ؟