2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 11309 بازدید | 105 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته من نمیتونم نسخه از خودم برم عزیزم باردار میشی ولی سقط میکنی چون تخمک ضعیفه باید زیر نظر دکتر ب ...

خب گفتم ک باردار شدم دخترم ۲ سالو نیمشه ۱۸ ماهگی دخترم باز باردار شدم ناخاسته اخه جلوگیری چندانی نمیکردم خیالم راحت بود ک نمیشم ولی من سقطش کردم خودم شرایط نداشتم 

تو این هیری بیری واقعا بچه بیگناهو بیاری ک چی بشه 

عزیزم شرایط زندگی هر کسی فرق داره 

من به شخصه وقتی میبینم همه چی فراهم هست خب دلم می‌خواد مادر بشم 

ولی اگه شرایط مالی و عواطفی زندگیم خوب نبود هیچوقت اقدام نمی کردم 

خدایا ب دلامون آرامش بده
خب گفتم ک باردار شدم دخترم ۲ سالو نیمشه ۱۸ ماهگی دخترم باز باردار شدم ناخاسته اخه جلوگیری چندانی نمی ...

عزیزم شما که مشکلی نداری فقط باید یکم بخودت و رحمت برسی همین یکم بخودت فرصت بده

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
عزیزم شما که مشکلی نداری فقط باید یکم بخودت و رحمت برسی همین یکم بخودت فرصت بده

من هردو تخمدانم پی سی او ...داشتیم درمورد اینکه شانس ندارم بااین وضعم باز باردار میشم حرف میزدیم من کلا بچه نمیخوام دیگه 

من هردو تخمدانم پی سی او ...داشتیم درمورد اینکه شانس ندارم بااین وضعم باز باردار میشم حرف میزدیم من ...

اها شاید من اشتباه بهت پیام دادم🤣🙈 خداروشکر یدونه داری برای منم دعا کنید منم یدونه بیشتر نمیخوام چون سر همینم زجر عالمو کشیدم الانم که باردارم ماهی ۲تومن هزینه داروهامه  باید مراقب باشی چون با pco هم امکان بارداری هست  بهتره جلوگیری کنی ولی اگر ناخواسته شد برو دکتر چون pco رحمو ضعیف میکنه و احتمال دور از جون سقط بالا میره

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه