2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 11309 بازدید | 105 پست
اها شاید من اشتباه بهت پیام دادم🤣🙈 خداروشکر یدونه داری برای منم دعا کنید منم یدونه بیشتر نمیخوام چ ...

مهم نیست همین یدونه بچه کافیه ....منم دوران بارداری سختی داشتم استراحت مطلق بودم و کلی دارو و امپول 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی یک ساعت صبحا.بعضی وقتاهم بیشتر.در طول روز با ۳ ۴ تا اهنگم میرقصیدم.پشت هم ن هاااا،مثلا یکی ظهر، ...

برای لاغر شدن ؟؟ 

منم هر روز می‌روم پیاده روی 

خدا کنه نتیجه بگیرم 

خدایا ب دلامون آرامش بده
برای لاغر شدن ؟؟  منم هر روز می‌روم پیاده روی  خدا کنه نتیجه بگیرم

حتما در طول روز ۳ ۴تا اهنگ بذار برقص و الکی خودتو تکون بده.منظورم اینه ک فعالیت داشته باش.اصلا بیکار نشین ی جا

سلام این دوستمون درست گفت سبک زندگی مون  تغذیه ها غلطه چرا باردار نمیشی اول باید درمان کنی منم کیست داشتم مدتی تحت نظر بودم از دارو استفاده کردم و حالا می خوام اقدام کنم برای بارداری اینم آدرس دکتر مه اینستاگرامش dr.mamurianesfahani

سلام این دوستمون درست گفت سبک زندگی مون  تغذیه ها غلطه چرا باردار نمیشی اول باید درمان کنی منم ...

دقیقا همینطور هست

ولی من پلی کیستیک هستم و کسایی ک این مشکل رو‌دارن میدونن ک کیست های ریز اطراف رحم هست و هیچوقت از بین نمیره فقط با دارو و اصلاح سبک‌زندگی کنترل میشه

خدایا ب دلامون آرامش بده

دارو فلورا تاجیک برای پلی کیستیک  :قرص دیابتون ،قرص آلگومد ،قرص کلسی پاور ماه اول ، اینوفولیک ماه دوم

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت