2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 11309 بازدید | 105 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چیکار کردی باردار شدی

دکترم رو عوض کردم😬 برام عکس رنگی رحم نوشت و خودمم حدود ده کیلو وزن کم کردم 

بعد عکس رنگی رحم باردار شدم 

خدایا ب دلامون آرامش بده
پس چرا زدی ۵هفته ۶ روز تا تولد مونده؟ سرکاریم؟

والله من نمیدونم این پستم چجوری اومده بالا

من این رو ببینید کی گذاشتم آذر سال ۱۴۰۰😐

خدایا ب دلامون آرامش بده
من ک فقط با اصلاح سبک زندگی نتیجه گرفتم.ورزش کردم.تغذیه و خوابمودرست کردم در کمال ناباوری بعد س سال ...

سلام شاطی جون. منو دلداری بده 😭 من یک ساله اصلاح سبک میکنم ولی تخمک هام رشد نمیکنه. به نظرت دلیلش چیه ؟ شما دقیقا چه کارهایی را صد در صد انجام دادی ؟

سلام شاطی جون. منو دلداری بده 😭 من یک ساله اصلاح سبک میکنم ولی تخمک هام رشد نمیکنه. به نظرت دلیلش چ ...

سلام عزیزم ببین ب نظر من مهم ترین چیزی ک رو من تاثیر گذاشت استرسم بود.من دقیقا همون ماهی ک اصلاح سبک زندگیو شروع کردم دیگه از بارداری ناامید شده بودم و گفتم من ک باردار نمیشم بذار حداقل بدنم سالم باشه تا بعدا برم ای وی اف مستقیم.واقعا بیخیال بچه شده بودم و دنبال ادامه تحصیل بودم حتی🤣🤣مهم ترین چیز ب نظرم همین استرسه

یعنی از هر نظر استرس نداشتی؟ من خانوادم مشکل دارن ،خیلی به خاطر اونا استرس میگیرم. خواب هم زودتر از 11 و نیم نمیشه .چون شوهرم 11از کار میاد. شما خیلی دیر میخوابیدی ساعت چند بود؟

یعنی از هر نظر استرس نداشتی؟ من خانوادم مشکل دارن ،خیلی به خاطر اونا استرس میگیرم. خواب هم زودتر از ...

نه عزیزم من استرس نداشتم کلا بیخیال بودم

چون من از اون بچه دوستا نبودم هیچوقت

اقدام هم ک کردم بخاطره شوهرم بود چون هی میگف تو منو دوس نداری نمیخوای بچه دار شیم😐 

بعد اقدامم هم دقیق ۱۰ماه طول کشید ک باردار بشم 

الانم دخترم ۲ماهه دنیا اومده😊

خدایا ب دلامون آرامش بده
یعنی از هر نظر استرس نداشتی؟ من خانوادم مشکل دارن ،خیلی به خاطر اونا استرس میگیرم. خواب هم زودتر از ...

ببین فقط ب بچه فک نکن اصلاح سبک زندگیو ب خاطر این بکن ک بدنت سالم باشه من ک با همین هدف شروع کردم بعدشم استرس چیزای دیگرو منم زیاد داشتم خیلی حرص خانوادمو میخوردم فقط ب بچه دیگه فک نمیکردم.منم دیگه ساعت ۱۱ اینا میخوابیدم چون قبلش تا ۵ ۶ صبح بیدار بودم خیلی سختم بودولی دیگه عادت کرده بودم و هشت صبح بیدار میشدم