2777
2789
عنوان

بوی بد نفس مال چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1583 بازدید | 25 پست
اها پس بارداری.من زمان بارداری به بوی لباسهاش هم حساس بودم کلا همش بالامیاوردم😂

خیلی واسه خودمم سخته آخه من قبلاً همش تو بغلش خوابم میبرد آنقدر لوسم کرده ک واقعا خودم اذیت میشم الان شبا خوابم نمیبره چون کنارمه ولی بغلم نمیکنه .بغلم می‌کنه همش دارم عق میزنم واقعا موندم چیکار کنم دوری ازشم سخته برام خود طفلکش میگه میخوای برو خونه مامانت اگه اذیتی ولی واقعا نمیکشم برم خونه مامانم و بخوام ازش دور باشم .

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.
 اره عزیزم خودم باردار بود   از گرم کردن غذا هم    حالم بهم میخو ...

من هیچی نمیتونم بخورم دارم سه ماه و تموم میکنم اما حالم اصلا رو به بهبودی نیس شرایطم خیلی سخته این بویی ام ک میگم قبلاً نبود یا شاید من حس نمی‌کردم .ولی الان خیلی اذیتم سرش

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ک‌ممکنه حساس باشی بخاطر بارداری ممکنه ایشون هم سنگ‌لوزه داشته باشن بوش واقعا گنده

خب مگه نباید سنگ کوچیک تو حفره های لوزش باشه ؟؟؟نه فک نمیکنم اون باشه 

چه ربطی داره گلم ،تحمل بوی بد خیلی سخته حتی اگه مادر آدم باشه که عزیزترینه.

اره منم بوی مادرمم نمیتونستم ...

بوی   مایه شوینده هم نمیتونستم .. 

ولی با اومدن نفسم ، واقعا    این حساسیتا  نسبت ب خودش ، یک بارم نداشتم 

و البته اوننم  تو لیوان خودشم دو بار  آب نمیخورد . ولی الان  اونم ،  نسبت بهم همینجوره .   مامانش میگه این نه تو بودی ک لیوان خودتم دو بار نمیخوردی ؟ 

میخنده میگه میگه الانم همونطورم.

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

دوستان حراجی زدم مانتو ۱۵۵ بارانی ۱۵۸ لینک رو امضا

نمونه کار تاپیکهام 🖐🖐🖐🖐

بزن گوگل اسی ببین چه چیزایی هست واسه بوی دهان بریز تو چاییش به خوردس بده یا قرص نعنایی بزار تو خونه بخوره 

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم
خب مگه نباید سنگ کوچیک تو حفره های لوزش باشه ؟؟؟نه فک نمیکنم اون باشه 

ن گاهی وقتا وقتی دهنش رو باز کنه جلو اینه نوز گوشی رو بندازه رو حلقش میبینه تیکه تیکه انگار ی چیزایی ک سفید و یا رنگش زرده رو گلوش هست مشخصع کاملا با ی دوره آموکسی سیلین حل میشه

من هیچی نمیتونم بخورم دارم سه ماه و تموم میکنم اما حالم اصلا رو به بهبودی نیس شرایطم خیلی سخته این ب ...

اره دقیقا مث من ،  من دلم فست فودی میخواست و میتونستم بخورم ک ب خاطر باردلری نمیخوردم ..... صبح تا شب گشنه بودم و دلم برا بچم  میسوخت ... 

ایشالله بهتر میشی ... اگه  غذای کس دیگه میتونی  کم کم بخور .. 

هر چیزی ک اشتهاش داری بخر بخور ... گردو پسته ... نان خشک .. اینارم امتحان کن . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اره دقیقا مث من ،  من دلم فست فودی میخواست و میتونستم بخورم ک ب خاطر باردلری نمیخوردم ... ...

به هیچی میل ندارم فقط شیرکاکائو دوس دارم ک اونم زیاد نمیخورم میترسم برا قندش 

خیلی واسه خودمم سخته آخه من قبلاً همش تو بغلش خوابم میبرد آنقدر لوسم کرده ک واقعا خودم اذیت میشم الا ...

نه بابا یه مدت کوتاهه تموم میشه میره بددلت نمیکنم ولی ازراه بدرشدن مردا ازهمین خونه مامان زیادرفتناشروع میشه...ایشالا این دورانم میگذره خیلی بشه سه ماهه نهایتا

نه بابا یه مدت کوتاهه تموم میشه میره بددلت نمیکنم ولی ازراه بدرشدن مردا ازهمین خونه مامان زیادرفتناش ...

عشقم شوهرم خانوادش مشهدن یک ثانیه دیر تر از ساعت خونه نمیاد تو روز ۶-۷بار زنگ میزنه بهم گوشیشم همینجوری ولو تو خونه رمز پمز نداره اصلا اونطوری نیس من خانوادم تهرانن میگه تو برو خونه مامانت منم شبا بعد کار میام اونجا ولی خیلی باید تو راه باشه واسه همین نمیرم اونجام برم اگه نمیتونه کنارم بخوابه اذیت میشه .