2777
2789
عنوان

بوی بد نفس مال چیه

1583 بازدید | 25 پست

بچه ها همسر من سیگاری من الان از بوی سیگار خیلی بدم میاد . البته ناگفته نمونه ک خیلی خیلی کم کرده و جلو من اصلا نمی‌کشه .تا میاد خونه دوش میگیره مسواک میزنم اما بازم نفساش یه بویی میده ک من بالا میارم .چی کار کنم خوب بشه چی بهش بدم بخوره نفساش بو نده

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوالی کنم ازت؟   جوابش رو ب خودت بده ،

واقعا از ته دلت عاشقشی؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

احتمالا عفونت دستگاه تنفسی داره

پس باید بفرستمش پیش متخصص

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.
مطمعنی فقط بوی سیگاره شاید معدش مشکل داره یادندوناش خرابه الکل مصرف نمیکنه؟

نه الکل مصرف نمیکنه دندوناشم سالم سالمه آره ته نفساش بو سیگار میده

یه سوالی کنم ازت؟   جوابش رو ب خودت بده ، واقعا از ته دلت عاشقشی؟

خب معلومه فقط الان به خاطر بارداریمم شرایطم عوض شده این یه چیز کاملا طبیعی ک من به بو ها حساس تر شده باشم .از بو عطر خودمم بدم میاد

خب معلومه فقط الان به خاطر بارداریمم شرایطم عوض شده این یه چیز کاملا طبیعی ک من به بو ها حساس تر شده ...

اها پس بارداری.من زمان بارداری به بوی لباسهاش هم حساس بودم کلا همش بالامیاوردم😂

یه سوالی کنم ازت؟   جوابش رو ب خودت بده ، واقعا از ته دلت عاشقشی؟

میدونی چرا پرسیدم .... چون خودم روی بو خیییییلی حساس بودم 

داداش کوچیکمم کوچکتری بوی میداد یه لحظه تحملش نداشتم.  

پیاز و سیر اگه کسی میخورد تا دو روز نزدیکش نمیشدم ک نکنه بو بده 

خودم تا نرم حموم نمیذارم   کسی نزدیکمم بشینه ... 

تا اینکه یکی شد ، نفسم . 

الان از باشگاه میاد میگم من فقط بو کنم ترو ....     بدون پیاز و سیر صبحونه هم نمیخوره ... وسط خوردنش میبوسمش . خدا میدونه حتی یه بار بو بدی نفهمیدم ، 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خب معلومه فقط الان به خاطر بارداریمم شرایطم عوض شده این یه چیز کاملا طبیعی ک من به بو ها حساس تر شده ...

آها بارداری واقعا قضیه اش فرق داره .... 

مبارکه 

میدونی چرا پرسیدم .... چون خودم روی بو خیییییلی حساس بودم  داداش کوچیکمم کوچکتری بوی ...

انشالله باردار میشی عزیزم بعد متوجه حالت های من میشی

انشالله باردار میشی عزیزم بعد متوجه حالت های من میشی

اره عزیزم خودم باردار بود 

از گرم کردن غذا هم    حالم بهم میخورد . از بو خمیر دندان و عطر و... همه چی ....

همش گشنه مینشستم . 

و درکت میکنم ، حاملگی  خیلی فرق داره