2777
2789
من اونو ولش کردم ۶ سال پاش موندم میگفت ۵ سال دیگم بمون منم تمومش کردم چون از ته دلم یه عشق و رابطه و ...

نمیخادت .میخاد یه کار کنه خودت با پای خودت بری ک اونم دیر رفتی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا خواستگارم داری یا فقط چشمت ترسیده

گفت چشمش ترسیده دیگه،چرا واقعا تا کسی مجرده اینو میگید ک خواستگار نداره؟من خودم بشخصه بخدا خیلی موردای خوبی داشتم و دارم ولی هر کی میرسه به عمم میگن بچه داداشت خواستگار نداره ک نمیره؟یا هر جایی فامیلامون میگن خواستگار نداری؟هوف یاد اونا افتادم🤦‍♀️

نمیخادت .میخاد یه کار کنه خودت با پای خودت بری ک اونم دیر رفتی

نه اخه با مامانم حرف زده بود خونواده ها می‌دونستن خونواده خودش منو میشناختن و همه جا میگفت من زنشم ولی بشدت بچه و رفیق باز بود و میگفت هنوز مجردی و خوش گذرانی نکردم زوده بیوفتم تو زندگی😂😂

گفت چشمش ترسیده دیگه،چرا واقعا تا کسی مجرده اینو میگید ک خواستگار نداره؟من خودم بشخصه بخدا خیلی مورد ...

نری تو خونه می مونی دگ.حالا هی پسند نکن .اینو بزار اونو بزار.اخرم چشم بازارو دربیار

ای خدا بچه هم هستی.زوده انقدر فرصت پیش میاد

تو اوجش من تنهام معمولا همه تو همین سن ها عشق رو تجربه میکنن و خوشی زندگی هم تو همین سناس ببخشید عزیزم که حالتو بد کردم با حرفام ممنون ک گوش کردی

تو اوجش من تنهام معمولا همه تو همین سن ها عشق رو تجربه میکنن و خوشی زندگی هم تو همین سناس ببخشید عزی ...

حالم بد نشده گلم دارم راهنماییت میکنم تو سن ازدواجت هست ولی بازم نمیتونی خودتو ب اب اتش بزنی خودتو بسپار بخدا

اون چند سالشه،؟

ما از بچگی باهم بودیم وقتی هنوز مدرسه میرفتیم 

اون 21 سالشه ولی خب تو اقوام ما نوه عمم ۲۰ سالشه ازدواج کرده و مرد زندگی شده توی این سن چسبیده به کار و زندگی فقط بخاطر عشقش

نری تو خونه می مونی دگ.حالا هی پسند نکن .اینو بزار اونو بزار.اخرم چشم بازارو دربیار

خواستگارام انصافا اکثرشون خیلی خوبه شرایطشون،ولی خب من باید حتما ازش خوشم بیاد.خیلی از خواستگارامو خونوادم پسند میکنن ولی من نمیتونم،برا همین رد میکنم بعدم درسته ۲۴ سالمه ولی هنوز امادگی ندارم که مسئولیت قبول کنم

ما از بچگی باهم بودیم وقتی هنوز مدرسه میرفتیم  اون 21 سالشه ولی خب تو اقوام ما نوه عمم ۲۰ سالش ...

بچس بابا.همه ک یکی نمیشن‌ببین عرضه کار کردن داره .درس میخونه .شاغل .دستش ب دهنش میرسه یانه.کاسه نیازتوگرفتی دستت میخام ک میخام نمیشه.عقلتو ب کار بنداز مسخره بازیا چیه .پاشو جمعش کن

خواستگارام انصافا اکثرشون خیلی خوبه شرایطشون،ولی خب من باید حتما ازش خوشم بیاد.خیلی از خواستگارامو خ ...

اون خوبا ک پریدن.همسن سالات ازدواح کردن بهت میگم .حالا دست دست کن .زمانی ک خواستکارات کم شد بهت میگم

بچس بابا.همه ک یکی نمیشن‌ببین عرضه کار کردن داره .درس میخونه .شاغل .دستش ب دهنش میرسه یانه.کاسه نیاز ...

آره عزیزم تمومش کردم ولی این پسری ک تازه یاهاش آشنا  شدم خیلی خوب بود به بسته بودن بخت اعتقاد داری؟ چندجا بهم اینو گفتن 

آره عزیزم تمومش کردم ولی این پسری ک تازه یاهاش آشنا  شدم خیلی خوب بود به بسته بودن بخت اعتقاد د ...

پیش دعانویس نرو هرگز به خداوند منان ایمان داشت باش.صلاحت باش بوقتش سر راهت قرار میده