2777
2789
نه قلبم شکسته💔 یه دختره بود داشت از عشقش تعریف می‌کرد و پز میداد که چقدر میخوادش و طاقت دوری و ندید ...

عمرتو هدر میدی به پای کسی ک نمیخادت.اون تورو نمیخاد توم اونو نخاه.بهترین فرصتارم ب روت میبندی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه قلبم شکسته💔 یه دختره بود داشت از عشقش تعریف می‌کرد و پز میداد که چقدر میخوادش و طاقت دوری و ندید ...

ارزشتو نیار پایین برای این

طرف الان خوشه تو خودتو اذیت میکنییی🌱آخه چرا هر وقت صلاح باشه بهترین نصبیت میشه

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد
عمرتو هدر میدی به پای کسی ک نمیخادت.اون تورو نمیخاد توم اونو نخاه.بهترین فرصتارم ب روت میبندی

عمرم ک هدر رفت هیچ تموم شد بدرک ولی چند روزی از یکی خوشم میومد میخواستم عشق رو باهاش تجربه کنم ک دیدم این از اون قبلیه هم بدتره سردتر 😔☹😔 نمیدونم واقعا برای من آرزو شده ببینم یه پسر منو خیلی میخواد ک دنبالمه و هرکاری میکنه بخاطر این شده مثل یه رویای محال💔😔

عمرم ک هدر رفت هیچ تموم شد بدرک ولی چند روزی از یکی خوشم میومد میخواستم عشق رو باهاش تجربه کنم ک دید ...

نباید دنبالش بیوفتی🤧خودتو بالا بگیر تا بهتر برات بیاد ... چرا اذیت میکنی خودتو

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد
این نشد یکی دیگ .آخر یکی پیدا میشه ک واقعا بخادت.

هیچکس پیدا نمیشه ظاهر و تیپ خوبیم دارن میشه گفت خوشگل نمیدونم واقعا مشکل چیه هیچوقت نشده یکی واقعا منو بخواد 😔 دیگه اصلا امید ندارم

فقط با اینکار بزرگترین ظلمو درحق خودت میکنی .بعدها پشیمون میشی.دانسته چرا خودتو ناراحت مبکنی بخاطرش.چشاتو باز اون تورو نمیخاد.زندگی جدید شروع کن.سریع دل نبند

فقط با اینکار بزرگترین ظلمو درحق خودت میکنی .بعدها پشیمون میشی.دانسته چرا خودتو ناراحت مبکنی بخاطرش. ...

من اونو ولش کردم ۶ سال پاش موندم میگفت ۵ سال دیگم بمون منم تمومش کردم چون از ته دلم یه عشق و رابطه واقعی رو میخوام و کمبودشو حس میکنم😔