من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
عمرتو هدر میدی به پای کسی ک نمیخادت.اون تورو نمیخاد توم اونو نخاه.بهترین فرصتارم ب روت میبندی
عمرم ک هدر رفت هیچ تموم شد بدرک ولی چند روزی از یکی خوشم میومد میخواستم عشق رو باهاش تجربه کنم ک دیدم این از اون قبلیه هم بدتره سردتر 😔☹😔 نمیدونم واقعا برای من آرزو شده ببینم یه پسر منو خیلی میخواد ک دنبالمه و هرکاری میکنه بخاطر این شده مثل یه رویای محال💔😔
فقط با اینکار بزرگترین ظلمو درحق خودت میکنی .بعدها پشیمون میشی.دانسته چرا خودتو ناراحت مبکنی بخاطرش.چشاتو باز اون تورو نمیخاد.زندگی جدید شروع کن.سریع دل نبند