2789
عنوان

یعنی من مُردم ....

1244 بازدید | 97 پست

من تا ساعت ۱۲ هر کار می‌کردم خوابم نمی‌برد، بعدم خوابیدم احساس کردم روحم از تنم جدا شده، داره به سمت آسمون میره ، قشنگ حس میکردم آخرین نفس هامه و دم دروازه آسمون کلی نور ازم استقبال شد گفتم منو بگردونید به خاطر مادرم وبه خاطر پدرم اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن هیچ کدوم و قبول نمیکردن گفتم پس برای عشقم اونی که دوستش دارم و( نمیدونم اون منو دوست داره) تا اینو گفتم صدایی شنیدم گفت عشقش منتظرش،، دوباره اومدم پایین ،،، بعد رفتم صدا کردم گفتم مامان،،،، مامانم میگه چیه؟؟ 

صدای مامانمو شنیدم خیلی خوشحال شدم دلم نمیخواد اینقدر زود بمیرم، به نظرتون مُردم دوباره زنده شدم ؟

الان مینویسم خودم میترسم 

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره مرده بودی و برگشتی صدقه بده

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
توهم زدی شام سنگین نخور 

سه لقمه نون و پنیر، از سر شب چنین حس هایی دارم 

الانم از ترس قلبم تند میزنه بدنم ،،،

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز