2777
2789
عنوان

گذشته یک زن✋💔

316 بازدید | 16 پست

در جواب اونایی که میگن چیکار گذشته طرف دارین

گذشتع ها گذشته کاش مردا هم مثل ما بودن

شما خودت فکر کن تو گذشتت یه چیز خیلی سطحی داشتی 

بخداا همون مرد و خانوادش اون دختر رو خراب خطاب میکنن

اگه با کسی دوست بوده باشه که تا مرز طلاقم شاید پیش برن

ولی ما زنا نمیدونم چرا اینقدر راحت رد میشیم

......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی گذشته ی یک فرد میتونه چشم انداز آینده ی اون باشه

من قبول ندارم که گذشته اصلا مهم نیست

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

هر کس طرفدار جمله گذشته هر کس به خودش مربوطه هست ، خودش گذشته سالمی نداره

والا میخوای ماشین بخری میری خلافی میگیری، این که دیگه زندگی مشترک تا آخر عمره

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎

عزیزم گذشته گذشته دیگه برنمیگرده 

من خودم کلی خطا داشتم ولی همسرم اصلا نخواسته بدونه

تو خودتو عذاب بدی درست میشه 

تو خودت آنکارا میکردی می‌فهمد شوهرت انتظار داشتی چیکارت کنه؟ 

تو فیلم بذ نگاه نکردی؟ با مردی چت نکردی 

اگه دوسش داری چشمتو. رو. گذشت‌ ببند

هر کس طرفدار جمله گذشته هر کس به خودش مربوطه هست ، خودش گذشته سالمی نداره والا میخوای ماشین بخری ...

ینی شماتضمین میکنی اون ماشینی ک نوع خریدی ممکنه خراب نشه هرگز یااونیکه تعمیرکردی ممکنه بازم خراب بشه؟

تروخدانگیداین حرفوزشته

این حرفتون یجورقضاوته

بقول معروف میگن شاه میبخشه شاه قلی نمیبخشه همینه

همون ک اینستای شوهرتو حک کردی چی دیدی.مگ میخوای ازش جداشی

اگ نمیخوای جداشی من بانظر اونایی ک میگن گذشته همسرتونو کاری نداشته باشین موافقم.چون نمیخوای طلاق بگیری فقط میخوای اون زندگی رو ب کام خودتو همسرت زهرماز کنی فقط همین

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

گزشته هرمرد زنی ب خودش ربط داره تاقبل ازدواج وهیچ تعهدی م نسبت ب هم ندارن 

بله نجابت خیلی مهمه ولی ممکنه طرف توبه کرده باشه همونطورکه هرانسانی حق خطاداره

اون پسری م ک درک شعورداره قطعاقبول میکنه وقجری فکرنمیکنه

والامن الان خیلیارومیبنم طرف خودش مجرده ولی باعقدکرده ازدواج میکنه

همون ک اینستای شوهرتو حک کردی چی دیدی.مگ میخوای ازش جداشی اگ نمیخوای جداشی من بانظر اونایی ک میگن گ ...

ن بابا جدایی چی گذشتش رو کاری ندارم بیشتر درمورد زمان حالش  ازش دلگیر بودم

......
عزیزم گذشته گذشته دیگه برنمیگرده  من خودم کلی خطا داشتم ولی همسرم اصلا نخواسته بدونه تو خودتو ...

با مرد نه در ارتباط نبودم ☺✋

کلا سعی میکردم ادم بی حاشیه ای بودم چون حس میکردم اگ تو گذشتم کاری کنم شاید در ایندم پس بدم

......
ن بابا جدایی چی گذشتش رو کاری ندارم بیشتر درمورد زمان حالش  ازش دلگیر بودم

اینک زمان حال اشتباه کنه بهت حق میدم ناراحت باشی و مواظب زندگیت.فقط سعی کن تو عصبانیت تصمیم‌نگیری ازش توضیح‌بخواه

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
ینی شماتضمین میکنی اون ماشینی ک نوع خریدی ممکنه خراب نشه هرگز یااونیکه تعمیرکردی ممکنه بازم خراب بشه ...

خلافی ماشین !!!

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎
2790
2778
2791
2779
2792