2777
2789
عنوان

اونایی که میگن تا یه مدت پیام نده

310 بازدید | 21 پست

اون خانومایی که با پارتنرشون قهر میکنن یا کلا ناز میکنن بعد تو اون مدت نه پیام میدن و نه زنگ.میزنن و کلا خبری نمیگیرن راز موفقیتشون چه ؟

منظورم اینه چه جوری میتونن این بی خبری رو تحمل کنن؟

من خودم امتهان کردم هر موقع که به همسرم نه پیام میدم نه زنگ میزنم محبتش بیشتر میشه 

اما من کلا نمیتونم تا مدت زیادی بهش پیام ندم 😣مثلا همین الان میخوام بهش پیام بدم یه چیزی بگین که بهش پیام ندم و منصرف بشم😭

باس طاقتشو داشتع باشی دیگ 

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلتو سنگ کن پیام نده تامام

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

چرا منصرف؟؟

پیام بده گلم

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

پیام بدع دنیا ارزش این سوسول بازی هارو ندارع😐🙂👐🏽

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

منم مثل توهم ولی دارم تمرین میکنم مثلا الان قراره بهش پیام بدم میگم بزار یه کارمو کنم بعد 

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
چرا من همش پیام بدم😑و حالشو بپرسم

معلومه خوب نی نی سایتی ها اثر کردن روت😐🤏

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

راستشو بگم من بدم میاد بین زن و شوهر این حرفها باشه 

ادم ازدواج میکنه که به ثبات و آرامش برسه . ترفند زدن و سیاست اعمال کردن ممکنه در کوتاه مدت به نظر جالب بیاد ولی در کل زندگی روابط رو مصنوعی و خسته کننده میکنه