خانواده شوهرم افریته ترین هستن.همیشهههه خونم دعوا راه انداختن.همیشه حرف های بیخودی که نمیدونم از کجا درمیارن گوش شوهرمو پر میکنن.همه ی مراسم هام حتی عروسیم دعوا بود.به پسرشون یاد دادن چایی نخوره چون فک میکنن من جادو میریزم.مادرم دو روز بیشتر اومد خونمون دعوا راه انداخت خواهر شوهر عوضیم.مادر و پدرم از خونه من رفتن.شوهرم عاشق خانوادشه.فقط دوست داره بره خونه اونا و وقتی میگم بریم خونه ما همش بهونه میاره نسبتا خسیسه.بخام مهمون دعوت کنم با هزار زوررر.خودش خونه نباشه مادرم حق نداره بیاد خونمون چون بهش یاد دادن جادو میریزه مادرم...........
دلتو بیخیالی یادش بده 💃 هر طرف که باد میاد بادش بده 💃دیروز که گذشته💃 فردا رو کی دیده💃 پس امروزو عشقه 💃 مبادا که بشینی به عشقی چشم بدوزی 💃 تو این دوره و زمونه به آتیشی بسوزی💃 اگه نخونی نرقصی خوش نباشی تو زندگی باختی 💃 اگه نخوری نریزی و نپاشی تو زندگی باختی 💃
زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
ن من طلاق نمیگرفتم قرار نیس همه چی همیشه خوب باشه نامزد من ی رفیق داشت از بچگی باهاش خو گرفته بود دین و دنیاش این رفیقش بود بد پسره ام از این عوضیاااااا اب زیرکا ی چیزایی ازش فهمیدم ک خود نامزدم باورش نمیشد میگفت محاله ولی ی کاری کردم ک کلأ دوستیشونو قطع کردم چندین ماه الانم ک اشتی کردن مثل قبل نیستن چون رفیقش مثل خانواده شوهرت یکسره مارو دعوا مینداخت تازه من اون موقع باهاش ۷ماه بود دوست بودم تو ک زن این ادمی بیشتر تسلط داری چرا گریه میکنی چرا میخوایی پاپس بکشی ی جوری بینشونو ب هم بزن ک دیگه سمتشون نره کاری نداره